Sunday, July 1, 2012

Cinematography by FD 2 Production

Assalamualaikum & Haluuuu semua

Lamenye laaaa hai tak terupdet blog ni..
ade lagi ke yg ingat and nak jenguk blog ni
(ampunkan tuan blog, lame sgt menyepi tanpa khabar berita :D)

Life aku sekarang takda bezanya macam sebelum ni...
cuba bz dengan kerja2 pejabat (tersangat)
& sekarang ni sebok tolong suami dengan 'projek' baru :D
nanti kite cite pasal tu

Cite pasal hannah,
dah semakin besar, comot, nakal dan macam2 lagi la hehe
aktif sgt dah sekarang ni, mulut pun tak henti cakap je :)



hello aunty2 semua :D



ade je keletah die yg mencuit hati
kadang2 ade jugak yg buat kite kurang sabar huhu
tapi nak buat macam mana, die tgh dalam proses membesarkan..macam2 la ragam die :)
next entri kite cite banyak2 lagi pasal dak tecit ni ye




Sekarang ni, aku sebok juga tolong husband dengan projek terbarunya
bukannya tak buat dah fotografi, cuma buat masa sekarang ni, nak cuba benda baru :)
kalau ada siapa2 yg sedang mencari khidmat videografi untuk wedding atau ape je majlis bolela emel atau tinggalkan komen kat sini untuk kami emelkan pakej :D

Sekarang ni kami sedang buat pakej promosi harga yg sangat hebat untuk follower dan kenalan blog ni, start from RM 999 PER EVENT!! :D



Antara portfolio yg you all boleh view, fill free to click link kat bawah ni

https://vimeo.com/42241947

http://www.youtube.com/watch?v=1CjMw7ThiEs&hd=1






any info bolehla hubungi FD 2 PRODUCTION, email : fazlifd@gmail.com



OKla...
sambung next entri nanti ye :)


p/s: dah lame tak updet blog, rase kekok teramat nak mengarang citer :D




4 Komen:

s.c.h.u.l.t said...

comelnya hannah! she's turning into such a beatiful girl. hihihi :)

Nur said...

memang lama gile u tak hapdate okeh!! hahahaha But surely hannah is a pretty young lady now!

Maria Rajab said...

comelnya hannah..geram aunty tgk dia..

Miss Sunshine said...

hannah dah besar... comel =)