Thursday, December 8, 2011

Produk Himalaya untuk kelegaan batuk anak²

terima kasih la kepada yg memberi komen dan cadangan di entri sebelum ni
mmg sgt2 hargai dan berguna :) (hug!!)

ni ade bende yg aku nak share pulak
produk himalaya koflet atau diakof ni elok utk hilangkan kahak kanak2
die tak bahaya sebab himalaya produk ni guna herbs
so dari komen2 dan review ofismate aku yg dah gunakan ni utk anak2 nya
memang berkesan dan cepat tindakbalas nya
rasa selesa je tekak anak tanpa kahak lepas tu :)
aku ingat nak cari jugak satu,


Koflet (click to review)




dan Diakof (click to review)



ada sape2 yg dah try produk ni, bolelah la jgk review kat sini :)



7 Komen:

Aishah Rahim said...

Thanks for the infi Hanie! Tapi mana satu yang bagus? Koflet ke, Diakof?

[ Hanie ] said...

kwn kite ckp, kalau diakof, utk yg dah berkahak..yg koflet yg baru2 nak jadi. tp diakof je pun dah ok dah :) mmg elok

♥ Elin ♥ said...

tq ats infonya....
mak budk pun batuk nih..

aziyana said...

kalau mak yang batuk jugk boleh telan sekali tak?
yang ni tak memberi kesan jangka panjang ek mcm lembap tu

shima said...

THANKS...nnt boleh di cari...sbb anak pun mmg tgh batuk...tk baik2

wardah @ fie shah said...

Fie mmg telan ni kalau batu, dia berangin sikit. Boleh ye bagi kat anak2 baya anak2 kita ni?

[ Hanie ] said...

some information:
kat botol herbs ni mmg ade tulis sesuai utk children, tp tak ckp dari umur brape. bile kite tanye org2 farmasi, selalunya ubat batuk utk budak umur 2-3 tahun ke atas. ni herbs bole kot? huhu (aci tak main kot2 isk2)