Wednesday, November 9, 2011

Makin terabai


makin terabai lah hai blog ni
huu
takpela, pasni takleh janji nak updet selalu
kang memang tak updet
so kite buat biase2 jer ye
sure idea mencurah2 :)

Ouh congrats to Anil & famili yg somel yg telah melahirkan puteri sulungnya bernama Mecca Rose :)
sgt unik dan secomel namanya
yg best skali..little one lahir sehari selepas birthday mummy nya
auuww, nanti bole sambut birthday sekali kan anil :)

aritu ade attend birthday amy's daughter, anya
majlis berjln dengan lancar dan anya sgt behave aritu kan
die tau tgh meraikan die kan :)
sorry anya, aunty tak tertransfer lagi gambar utk dipaparkan
heee will try my best yer :)

tu je la updet serba sikit
oh yer,
si omak hannah tgh risau ni
hannah tak boleh jln walaupun umurnya dah nak masuk setahun 2 bulan huhuhu
bertaktih lagi
berdiri dah tegap dah
cume bile disuruh menapak, die tersengih2 ingat org nak main dengan die
dan setapak dua, die jatuhkan diri uhu
hai lah anak...
you all ade ape2 tips tak? :D


si kecik dengan toncitnya :P


8 Komen:

Mrs Nageb said...

Cantik tocang hanah :)

Takpe hanie...tak lamalg jlnlah hanah tu...huhuhu

♥ Elin ♥ said...

jgn risau hannah nnti berjalan lah tuh..jgn stres sgt.

kazen elin pun ank die berjaln dekat 2 tahun lebih.

sekali tgk dh bolh berjln sendir. kengkadang budk nih takut2 jer ;)

mata hannah bulat!

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 said...

comel hannah dengan toncit nye ...

deena awanis said...

tips dia rajin2kan tatihkan dia..rafique pun baru boleh jalan at the age 1 tahun 1 bulan..

ada gak yang cakap, tatihkan dia pagi2 kat rumput yang masih ada embun..anyway dont get stressed k..insyaallah tak lama lg hannah si bambam boleh jalan..

farhanna said...

syumell

ryy.han said...

dun worry hanie..bila smpi waktu hannah akan berjalan jugak :)

my son pun lmbt jalan dkt2 setaun 3bulan br jalan..risau jugak sbb masa tu dh la pregnant no 2..xlarat nk bawak diri ngan anak

fiza said...

Salam kenal hanie.

Tak perlu risau pasal anak lambat jalan. Anak saya pon masih blom berjalan lagi, umur setahun sebulan. Org pon dok asyik tye dah jln ker belum. Setiap perkembangan budak berlainan. Jgn fikir sgt yer ☺☺. Tak lama lagi hannah bley jalan tu. Saya pon rasa tak sabar gak nih nak tunggu anak dpt berjalan ^_^

goblogbyfarah said...

takpelah hanie, sikit hari lagi mesti jalan. maybe kena biasakan dia takteh. rasanya dia tak konfiden nak jalan sendiri tu..