Friday, October 7, 2011

layout dashboard blog yg pelik

uhuh ni kes takde entry nak buat la ni
dashbot blogspot pon aku nak komen
[kang mati kene blok baru tau huhu]

bukan ape, bile aku gune google chrome, nak bukak template lama blog punye dashboard ade masalah,
nak updet blog, terpaksa jugak gune template yg baru ni
tapi tak se'indah yg lama lar :D

aku tak try la plak pakai web browser yg lain gune template lame bole ke tak
malas sebenarnya (padahal bole je nak try dulu, dah nak kondem awal2 kan haha)

haa, ade bende nak tanye
bagi ibu2 yg mengantar anak ke rumah pengasuh atau nurseri
ape you all buat ye..
bile letak anak, die tak nangis? haha
[ni keluhan ibu yg mengalami situasi yg menyayukan hati tatkala pagi2 menghantar anak]

puasla akak kat nurseri tu pujuk hannah dengan mainan la, dukung jln2 la
hannah duk nangis jugak..tp takde la lame..kejap2 je
ape yg aku ubuat, lepas letak hannah, cium2 babai2,
aku nak kluar bilik je, die start teriak
aku keluar cepat2, then aku dgr dari luar pintu bilik
die still nangis sambil akak yg menjaga tu pujuk2 die
utk pengetahuan...hannah dan baby2 baru lahir, sampai blom boleh berjalan diasingkan dari kanak2 lain :)

dah seminggu dah hannah duk nangis
nangis pitch yg tinggi plak tu huhu
harap2 la situasi ni tak lama
hai lah anak...



2 Komen:

:|: TinTa Kibod :|: said...

mula-mula mmg camtu..
depends on budak juga..
ada yg ok..
ibu, bertabahlah..

Momoe said...

Hannah sudah biase ngan daddy, dh sethn hanto nursery perlukan masa tuk sesuaikn diri, lelama mesti ok nye. K.hanie kenalah kuatkan semangat, along pernah merasa hanto Asyraf sejak usia 2 bln memula rasa serba serbi xkena, lelalam ok dh.