Friday, September 23, 2011

Happy 1st birthday hannah bucuk!!

heee...
hannah dah setahun kelmarin...

Perasaan?
aku sayu weh huhuhuk
yerla, lepas ni die bukan 'baby' lagi
akan membesar dan besar lagi huuu
terngiang-ngiang lagi mase die masih baby

pembesaran die, gelagat dia, keletah dia
buat sayu dlm hati ni tau :P

sekarang ni, mulut nye 'becok' bersembang
ade je benda yg dingomelkan
aktif ke sana sini...tp tak nampak lagi gaya2 nak berjalan
huhu
bile tang tu, tak sabar pulak :D

To Hannah,
hannah dah setahun dah tau sekarang ni
dah makin besar...
Mummy doakan hannah be a good girl kpd mummy, daddy, family lain, dan semua orang
dikurniakan kesejahteraan dan sehat tubuh badan
dan menjadi anak baik dan solehah tau
mummy dan daddy sayang hannah sangat2
biarpun kadang2 mummy termarah hannah, tertinggi suara
mummy minta maaf yer...
mummy tau hannah kecik lagi
tak paham ape yg boleh dan ape yg tak boleh
tu yg mummy nak tunjuk ajar kat hannah mane yg ok dan tak ok
walau tatau la hannah paham ke tak :)
takpe, belajar pelan-pelan k
Big HUggggggg!


Kenangan terindah....
21 September 2010

hari pertama kelahiran


mase dlm pantang



1st day kami keluar bertiga :D



kepala hannah dah botak! hehee


muka hannah merah2 sebab eczema, pity her


cair tengok kelibat dia



sedang bermain2


bersama daddy



DANNNN.......

HAPPY BIRTHDAY HANNAH!!!!
21 September 2011





pandai tau nak tiup lilin :D



saja bagi rasa sikit :P






14 Komen:

:|: TinTa Kibod :|: said...

hepi besday hannah comey...
bukan bby dh..become toddler..hehe..

takpe kek tu dh boleh bg rasa..but not too much..jaga gigi n gosok gigi hehe...

fiszah_pjo said...

happy birthday hannah :)COMEL!

Mrs Nageb said...

happy birthday hanna :)

aziyana said...

besar dh hannah..rambut tu comel betul..hihihih
HB hannah! moga menjadi anak yg berjasa utk ibun ayah

Anonymous said...

happy bday hannah...comel btul cam anak mat salih...

zuriani said...

:) happr besday dear hannah

NURUL JAMIAN said...

hepi besday hannah alahai comelnya rambut hannah yg terbaru ni

fiza arshad said...

epi bufday hannah cumil!! hannah same age ngan anak auntie la, faris wafiq, faris pn lahir 21 september 2010 :)

dialicious said...

Happy birthday hannah sayang!rmbt dia dh lain.panjang n straight.cantik sgt!pandai tiup lilin.hehe

Nur said...

hannah, aunty terlambat la..


HAPPY BIRTHDAY!!!!! patutnya awak tu due sama dengan Amir :)

[ Hanie ] said...

TO ALL:
terima kasih di atas ucapan2 comel semua hee :D AMIN

BuTtErFlyInFraMe said...

happy birthday Hannah! comel je tiup lilin..hehe

miDguRL said...

comel sgt ;)

btw, nk tnye..u gne cream n sbun ape erk kt hannah??

oneyani said...

Dah nampak anak dara hannah ni..alalala mummy jgn chedih2 eh..nanti dah besar hannah makin pandai n dpt tlg mummy..mesti buat hanie hepy..