Tuesday, August 9, 2011

Warna Belacan?


ntah nampak ke tak tu :P


ade visitors yg masuk blog ni sebab mencari warna 'belacan'
tergelak aku
mungkin warna baju kawen aku dulu, kategori merah belacan
mase dulu...aku panggil merah bata takpun merah air bandung :P
belacan ni mcm kelakar je bunyi nye
tapi takpela kan..
janji org paham :)



Ohhhh..sgt rindu waktu ini. Nak kawen lagiiii...erk


warna-warna tema orang pilih utk kawen sekarang ni dah macam2
combination warna pun, ade yg pelik2
tapi kene gaya, memang cun
tapi ade yg haru biru jgk dibuatnya

macam aku dulu, pink + purple
nasib baik dipersetujui sgt oleh ibu aku
dalam kepala mmg nampak pink purple jer
nak hias itu, nak hias ini, lapik meja makan lagi
daripada sekecil2 benda, sampai la sebesar2 nya
best kan waktu majlis kawen :D







2 Komen:

nuni said...

hahaha. pink tu kaler belacan ke? tak perasan/ tak tau.

macam mana boleh keluar blog ko bila search warna belacan? page ke berapa (kat google search) dah tu?

[ Hanie ] said...

Haa ye kot kalau diamat amati bebetul hee. Tu la..tak jumpe plak bile aku cari kt google