Monday, August 1, 2011

Salam Ramdhan Semua :D


Salammmmm....
mood di pagi ini adalah sgt swing swing :P
mane taknye, baru directly balik dari bersahur di shah alam (rumah parents)
terus ke tempat keje
tak sangka plak la heavy jem arini
(ke aku yg tak pernah lalu highway time hari keje kan :P)

tapi nasib baik sempat sampai pejabat...
dlm kepala dah pikir alasan ape nak bagi

Aku ambik kesempatan ini nak ucapkan
Selamat berpuasa kepada semua umat islam
semoga kedatangan bulan baik ni, bertambah2 rahmat buat semua ye :)

dan sempena bulan puasa ni jgk la aku jadi kecut perut
hahaha ade misi yg BESAR pada bulan 9 (berkenaan dgn kerja)
tatau la dpt setel dengan jayanye ke tak ni..adoiiii



di bawah ini selingan :P



heeee...
apelah dua beranak ni buat kat rumah :P


2 Komen:

goblogbyfarah said...

selamat berpuasa ye hanie dan family. haip mak die jelah pose hannah takyah la pose!hehe..

dialicious said...

haha kelaka..slmt berpuasa!