Thursday, July 28, 2011

Sticky Post: Online Shopping

entry ini akan menjadi sticky post utk beberapa hari, entri terkini sila scroll ke bawah :)


Ni bukan entri paksaan
ni entri berkongsian :D

boleh tak nak minta tolong mana2 you all kat sini yg memang
suka sangat
rajin sangat
excited sangat
gila sangat
menggunakan shopping online, dan sharekan link nya dekat sini?
tak kira la dari facebook ker, blog ke, website ke yang memang you all recommend dan sangat best

antara ciri2 online shopping itu adalah
barangan baby, baju baby, accesories baby dan seangkatan dengannya
baju wanita dan seangkatan juga dengannya
kelengkapan birthday party (dah terpikir untuk hannah)
atau ape2 saje yg you all rase interesting :D

kalau yg ade online shopping sendiri pun, bolela promot jugak yer
insyaallah akan di tempek kan link nya kat dlm blog ni :)

TQ Semua


p/s: terima kasih kerana yg sudi berkongsi dan memberikan link :) Link2 tersebut dah diletakkan kat blog list blog ni :) kalau ada lagi, sile2 kan yer :) TQ!!!


16 Komen:

CN2S said...

salam. akak selalu beli bj bb kat mylittlemiqael.blogspot.com (sbb murah2), beli cd kat sini : cn2s-shoppe.blogspot.com (eh, ini blog sendiri)...tapi kalau nak apa-apa pun untuk baby, hanie pi kat sini : http://www.mobs.my/ - sumer jenis barangan keperluan baby, dari bloggers serata malaysia..sume ada. happy shopping..

Waniey said...

waniey suke beli baju beby kt cni

http://www.mybabywearcollection.com/

bagus jugak wt topic ni,,buley waniey tumpang usha2 website/blog2 on9 shopping ni ;)

umiwaniey.blogspot.com

roeza said...

puan hanny!
sy pon suke shopping online!
if nak beli tudung sulam online bleh beli kat sy jugaks:P
http://letsshoppingwithme.blogspot.com

Click2 My Shop said...

hanie..
jenguk kedai akak..

http://click2myshop.blogspot.com/ ATAU
Like Fan Page Click2 My Shop

- pakaian, kasut, diapers baby & kids...
- telekung
- produk dcl
- biskut raya

sila jenguk utk RAYA SALE [tgh update}

TQ hanie wat entry ni..:)

:|: TinTa Kibod :|: @ kak.ayu :|:

yat mama qiestina said...

salam kenal mama irdina :)

kalau rasa nak sopeng baju anak bole sopeng2 kat blogshop saya,

http://qies-syomelicious.blogspot.com

BegCanteq2 said...

shopping raya bag from US with wayyy cheaper price =)

[ Hanie ] said...

Yey..tq soo much semua!
Ade lagi kawan2? :)

aziyana said...

heheheeh nk promote blogshop sendiri
sudi le jenguk http://o-shoppe.blogspot.com
ni jual pakaian n toys untuk baby n toddlers

littlebabyhood said...

hi hanie

do visit us..

we mainly selling educational toys..but also some apparel for baby & toddler =)

feel free to visit us

Anonymous said...

kak g facebook...n search for baby stuff only! Banyak pilihan n leh banding2kan harga kat situ...(silent reader blog akak)

Afira said...

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002427015772&sk=photos

boleh jengu2 di my FB - babyshopinyou

[ Hanie ] said...

wahh, byk jgk ni yg recommend :) tq all...ade lagi? yg jual tudung ker :) (malas nak menyesak2 diri kat jln TAR sebenarnye hee)

CikPuanMiera said...

hye hanie :)

blh try tgk facebook sy jugak

http://facebook.com/cyrusbabyshop

tqvm :)

smileyeisha said...

ngeeee..saya tahu pasal baju and tudung sahaja...


http://tshirtmuslimahtrendy.com/
http://ilhamnajwa.blogspot.com/
tudung people- yang ni kat FB..dia orang tak ada belog
(^_^)

wieza said...

hi hanie..
mmg slalu bace blog hanie dr dulu..
hannah sgt adorable :D
btw bleh la tgk2 blog i jugak
kecik2 jek baru start
skarang nih tgh jual baju kurung tuk baby n budak2

http://lillmisst.blogspot.com

thanks n slamat bpuase :D

EG's Cottage said...

Hi Hanie=)

Boleh jenguk album kami https://www.facebook.com/media/albums/?id=100002568019735

Facebook: EG's Cottage

thanks!