Friday, July 15, 2011

Durian Runtuh? Lucky draw?

Seumur hidup (dan seingat aku)
tak pernah pulak aku ni menang ape2
especialy kalau ade lucky draw
tp kalau masuk pertandingan mcm teka itu ini,
pertandingan masuk benang dlm jarum, anyam ketupat
yg mcm tu, ade kot menang skali :P
bukan anyam ketupat tu...aku bukan anyam, aku belit terus jari2 ni :P
yg masuk benang tu ade la kene skali, itu pun sagu hati jer haha jadilah, dpt hadiah gak :D

kalau lain2, mcm menang rumah ke (amboi, tinggi sungguh impian) ,
menang ipad ke, paling koman pun menang hadiah saguhati duit sikit, pun takde
lagi2 yg lucky draw ke, heh nan ado
ntah bilala nak berlucky ni pun tatau :P

Bukannya aku desprate sgt, cume nak rase mcmmane perasaan nya kan
korang tau kan yg pertandingan kalau kita isi minyak, lebih dari RM30 kat petronas atau shell ke
kan ade die minta kite isi borang kan?
ade dlm kenalan keluarga aku kena RM 100 ribu!
haa, tak ke terlompat dibuatnye
isi minyak takat 30 hengget
menang duit sampai boleh bergelen2 minyak bole di isi :P
tp tatau la plak brape byk form yg pakcik tu isi sampai boleh menang tu kan
rezki...

tu la, kalau ikut family aku plak...pun same
cuma adik aku dulu ade penah menang skali sebiji tv dan tempat senaman
alih2 bile dah menang, tv tu die guna utk main ps2

kot2 la kan lepas buat entri ni, rezki aku murah :P (ngee, verangan)
kot lepas ni tukang buat lucky draw ter'kesian' ke kat aku kni kan
tengok budak ni tak penah merasa menang..
bolela ye timbang2 hehe

sape2 penah ade pengalaman?


0 Komen: