Monday, July 25, 2011

Bahang raya? puasa pun belum lagi

cik kak hannah :)


Terima kasih banyak2 di atas kesudian you all semua memberikan link2 online shopping.
sekarang ni..
aku dah rambang mata nak memilih dan membeli baju cik kak kecik ni
adoiii
semua persiapan raya hanyalah untuk dia
bukannye ape, budak2 punye baju kan, comel2 belaka..
tu yg tak dapat menahan diri tu :P

mak dan pak budak ni punye baju raya,
belum disempat2kan lagi nak bershopping
takpe, silap2...pakai baju raya tahun dulu :P

skrang ni pulak, stok2 kuih raya sedang hangat buat promosi memberi sample2 kat customer
dah bermacam2 kuih yg ade
contoh kalau kuih semperit, dah bermacam2 flavor aku tgk...
ade yg buat kataloq secara online ni kat fb..
adoi satu katalog dah sampai 50 jenis,
ni ade 3 katalog, tak ke dah 150 jenis nak dipilih? huhu
moga murah rezki korang :)

macam aku ni, bab kuih muih, seperti tahun2 sebelum ni
hanya mampu membeli, tidak membuat (moto raya tahun ni :P)
ni pun tgh berbajet2 jugak, beli kuih yg sedap di telan tekak ni ha
selalunye aku yg suke balun kuih raya ni
kuih tat, ni aku dah tempah sebulan awal :P
so, drpd terbiar tak termakan sampai raya haji pun tak terabis-abis lagi
biarla pilih kuih favourite sendiri
kompem lepas raya sok aku gemuk balik
(eh..sekarang dah kurus ke? huh)









4 Komen:

Luv like this.... said...

ayat mcm dah kurus je skgn ni ...hehe!!

berhati2 mkn kuih raya

aziyana said...

same la kitr..main tunjuk jer kuih

deena awanis said...

orang ada anak dara, konfem rambang mata ngan baju sumer kiut miut tu...=)

AmyMizzunderstood said...

berkobar mak si hannah ni..haha..samala amy pun..tapi baju anya opah dia jahitkan..hehe..tapi tgn gatal nk beli lagi..leh?