Monday, June 13, 2011

wayang..setelah begitu lama tidak jejakkan kaki

tetibe sabtu lepas, rase mcm jakun pulak masuk wayang
sejak lepas bersalin
takde berkesempatan langsung nak tgk wayang
yerla, hannah sape nak jagakan?


hello aunty uncle semua :D





masetu pikir die kecik lagi
nak nyusahkan parents...mcm serba salah pulak
dah kate aku tak bole nak tgk wayang
so dengan suami jgk aku tarik tak diBOLEHkan tgk wayang sementara waktu huu
yer aaa..mane boleh
aku duk menjaga anak.. encik suami nak nengok wayang bersuka ria yer??
NEHIIIIII
heee dengki tak?
sian suamiku :D

pastu, sabtu lepas,
barulah kami ni berkesempatan berdating berdua eh tak jugak adik aku follow skali ke panggung wayang
tu pun siap buat reservation dulu sblom pegi
punye lah bersemangat
kalau tak, slalu kami ni redah je gi kaunter, dapat tak dapat belakang kire
tp memandangkan cerita yg nk kami tengok pun mmg tgh 'in'
sure berduyungg tiba punye lah org nak beratur
hannah?
parents aku jaga jap :D

Cerita yg kami tgk..
KL Gangster!
bagi pendapat aku...cerita memang marvelous!
takde cerita cinta yg meleret2..heroin pun takat pembantu je
semua cerita, gaduh, gangster sampai aku pun rase nak angkat kaki ni terajang org...erk
tapi masih ade selit lawak2 yg menggelikan hati jgk dlm ni lakonan zizan
hahaha memang tak boleh blah
pastu part yg sedih pun, berjaya membuat hatiku tersentuh,
begitu juga suami eh...mcm nak nangis pun ade jgk uhuhu



pelakon2 memang hebat
takdela nampak aksi gaduh tu mcm dibuat2...
nampak real sebab stunt2 tu dilakukan sendiri oleh pelakon2 yg ada
ade yg komen...jln cerita ni ade yg tak logik
contohnye...bile ketua gengster tgh gado...dorang je yg gado...mane lagi yg lain2 kan?
contoh jer la, maybe ade yg kurang sana sini
tapi as a overall, mmg menghiburkan!

p/s: makin jatuh 'cinta' dengan lakonan Aaron Aziz :P




6 Komen:

Bila Ku Kata Cinta... said...

suweet your baby..hehe..

Nway..sane sini org wat entri pasal Kl gangster ni..sume kate OK..besh..terBaek..

teringin gak nk pg..setelah bercuti agak lame dari me wayang' kan diri ni

Atiqah Adnan said...

teringin nak tengok jugaa tapi suami tak beri sebab dia cakap ganas sangat.. errr

♥ Elin ♥ said...

kl gangster mmg best!!

kirim slm dgn si comel ya ;)

deena awanis said...

thought bawak hannah sekali..baru nak tanya experience..dah lama tak tengok wayang gak nih..

xeea said...

arghhhhhhh. dah 88 bulan tak tengok wayang T____T

Anah said...

bestnya g tgk wayang..anah since pregnant smpai la anak dh 5 bln lebih ni xberkesempatan lg nk g tgk wayang..rindunya kt screen besar..wuwuwuw