Friday, June 24, 2011

Online Baju Kurung Shop for kids!

Sangat teruja bila Diah mengupdet blog tentang online shop dia...
lagi2 la kalau untuk anak2 kan
raya pun dah nak dekat,
mcm aku ni ha,
yg takdan lagi nak pikir baju kurung utk si cik kak kecik tu
walaupun tahun ni 1st time nak pakai baju kurung dan sambut hari raya bersama kan haha
tak sabar!

so kepada ibu2 yg masih mencari baju kurung cotton utk si kecil
mari lah singgah ke blog Babylicious ini :)
jenis kain comel-comel belaka.
kang kalau ikut angin kus-kus aku ni kang, mau aku rembat byk2 ni :P
dan yg berminat boleh terus emel ke diahliciousjr@gmail.com

p/s: kena pikirkan tema keluarga secepat mungkin ni ding ding!


2 Komen:

naddynad said...

Hanie...dah pk blum ni?? hehe
kalau nk anta jahit baju ramai yg da tutup..hehe cepattt2...hehe

kami thn ni merah...hehe

dialicious said...

tq hanie for promoting..so sweet.alhamdulillah berjalan lancar.diah ade amek sample2 peach/orange for ur theme.if interested lemme know asap k.nnti i upload kt my blog.pastu den nak nutop gerai dah.haha.tq darling