Friday, June 3, 2011

Demam Nora Elena

aku nak kate ikut cerita ni dari awal tak jugak
baru 2 minggu je aku ikut walaupun sbenarnye die dah start episod cite nora elena ni since 9 mei lagi
tapi....
sure ramai yg setuju, bile pertama kali tgk cerita ni pun,
sure jatuh chenta! :P

sebab apa?
sebab watak aaron aziz dlm cerita ini adalah sangatttttt
huhuhu diangankan oleh seorang wanita dari seorang laki (ni pendapat aku sajork)
bukan semua...tp dari segi,
caring die, romantiknya, cara die memenangi hati isteri, kesabaran die
yg negatif2 tu, takmo tgk dulu huhu
adoiiii boleh pengsan nengoknye :P
nora elena lakonan siti saleha ni pun, sgt comel dan sweet :)
pasni aku nak khatamkan episod2 yg aku tak tertengok dari awal

p/s: ohhh kalau aku jadi nora elena, takde nak jual mahal mcm tu kalau aaron aziz yg jadi suaminye....erkkk (ampun suami terchenta :P)






4 Komen:

Fathiyah said...

nsb baik cite yg best & malatops ni kuar time kte tgh pantang. syok gile lyn. hehehe ;p lemah lutut den tgk aaron tuh. haha

♥♥relyza♥♥ said...

kita serupa hanie! kat opis tak tenang nak wat keje selagi tonton.com.my tak upload new episod. hahhaha cptlah hari isnin

wina said...

hanie..wina sudah terjebak. apakah apakah. shuweeeetttttttttt. *berangan mode*

green apple said...

erry putra ni yang sama berlakon kan?