Wednesday, May 25, 2011

Hal si anak dan si omak

Hannah ni baru tau nak pandai merangkak,
semalam dah nampak hannah dah nak memegang almari, dah cuba nak berpaut/bangun dah!
eh sabar sabar sikit hannah,
semua kamu nak try dlm satu masa ni
haa kang tak tersedia mak pak kamu ni tau huhu

skrang ni, pantang beralih pandang atau leka tgk tv sikit...
die dah berdesup ke mana2 dah huhu
tp still la depan mata
bile org panggil nama dia, terjelir2 lidah sambil senyum
eh eh, org tegur ingat org nak main dgn die pulak huhu
gigi rupenye dah ade 2 batangcenonet je. ni belum ibu aku tau lagi ni
biar dorang tgk sendiri, saje nak kasi surprise :P
(apeda, cite tumbuh gigi pun nak kasi surprise ahhaha)

terima kasih kepada yg bertanya berkenaan menu sehat healthy living tu yer :)
entri dah ade dlm draf, cuma masih perlu dibaiki...
nanti aku upload yer :)

sebut pasal healhy living,
semlm seharian aku mkn mcm takde hari esok!
Sebelah mlm...
Lasagna yg berkrimi, berdaging, bercheese, satu mangkuk,
selamat dah masuk dlm perut aku
ni semua sebab keinginan yg terlampau mcm org tgh ngandung tak bole ditahan2 punye
bile arini, rase serba salah mcm nak toreh lemak2 dlm badan ni dgn kadar segera
padan dengan muka aku :P


gambar sekadar hiasan :P





4 Komen:

azu said...

alahai si hannah..dh ade 2 btg gigi ye..mesti comel.upload pic gigi hannah cpt2 ye.suke tgk gigi 2 btg aijaz bila tersengih :)http://azumie.blogspot.com/2011/05/perkembangan-bayi-10-bulan.html

shima said...

sdpnya lasagna tu..wat sndiri ke ehhe

m@Ri@ said...

mcm best je lasagna...sj buat ibu mengandung mengidam ya..heheheh

[ Hanie ] said...

azu:
haa nnt akan upload, skrang ni di lokek sikit nak tunjuk gigi :D

shima:
ahehe, itu gambar ambik kat yahoo jer :P tp smlm yg mkn tu kat kedai hee

maria:
hehe tu la, tak ngndung ni pun mengada2 teringin :P