Wednesday, May 18, 2011

ahaaa..lamo bebenor nya bercuti

naik rimas tgk blog ni tak berupdet
berlengas aku nengoknyer
ape kehe nya tuan blog sendiri yg komplen ni, org lain tak punnnn huuu :P

sbenarnye super bz
campur dengan tatau nak citer ape
campur dengan tetiba rase blank nak story morry dlm blog pun tatau :P

meh la cite pasal anak dara sorang tu
dekat seminggu ni die duk bersin + batuk
dah bagi ubat semua...ingat mcm nak ok dah
tgk2 tengah2 mlm semlm die demam



hannah cepat-cepat sembuh yer



sebab taknak pegi klinik tgh2 mlm, si bapak nye ni pegi la beli benda yg tampal kat dahi tu (tetibe terlupe plak nama nye ape)
dah elok sejam dua die tido...
die nangis sekuat hati taknak tido pagi2 buta dlm kul 4 lebih sampala ke 6 lebih huhu
sian aku nengok die
maybe die tak selesa kot







cite yg menghappy kan
hannah dah pandai merangkak :)
tp bukan bergerak secara depan...bergerak secara kebelakang
meniarap bolela die kedepan tp bile diumpan dengan benda yg sgt menarik perhatian die
baru la die bergerak kedepan...
kalau tak... bergolek2 je die rajin


our little sweetheart :)



11 Komen:

MissMommyRhana said...

ur baby is so cute !! geramnyeee :) .. allow me to get ur link with mine ey :)

`BaHa` said...

ala si comel! haish amir tak merangkak lagi la, mengensot je aduss anak bujang saye tu

f a i z a h 's said...

Comel!

m@Ri@ said...

aqil tak mau pakai cool fever tu..dia suka tarik..tension je..mata lelap pun dia leh tarik lg..pastu buang..maka katil yg kena tempek dengan benda tu..

geram tgk hannah ni..kiss skit..

Ulam Kerdas said...

musim kot kak hanie. sbbnye anggun pun tgh selsema. huhu.. tgh mlm slalu nangis sbb xleh nk bernafas ngn elok.huhu..

wah da bley merangkak. anggun lak da angkat bdan sume tp nye x reti nak gerakkan lagi kaki n tgn die. duk gelek2 je la skang.hihi

:|: TinTa Kibod :|: said...

uik..knp pp beliau..eczema x reda eh?
siannye...
get well soon hannah...
demam beralih nk pandai merangkak kot hehe

*entri baru Gelagat Anak..

HANIDIYU said...

kesian tgk pp Hannah
semoga cepat sembuh!

deena awanis said...

comel jer pakai headband pink..
moga hannah cepat sembuh..

Anonymous said...

Chumilll

Anonymous said...

As Salam Hanie

Sorry yer..off topic

Anak akk dulu pernah kene ruam susu macam kt pipi Hannah..anak Hanie sbb eczema kan..ada tak doc suruh guna cream Elomet..akk pernah letak..sikit je..alhamdulillah surut
boleh la Hanie cuba..tp kalau tak yakin tanya la doc atau pharmacist


K.Nina

[ Hanie ] said...

MissMommyRhana :
hee tq mommy rhana :)

baha:
haa sikit lg la tu, sabar ye mummy :)

faizah:
tq :)

maria:
ouh gitu yer, tu dah rase rimas la tu takpe, kite dah usaha kan :)

juju:
haa tak lame lagi la tu, tak sabar kan tgk perkembangan anak2 ni :)

kak ayue:
ha tu la, eczema nye on and off :)

handiyu:
tq so much :) AMIN

deena:
tq deena, harap2 bergitu :)

anon:
hee tq :)

k.nina:
tq kak nina, takde pulak doc sugest ubat tu. ni pun kami try pulak aloe vera. alhamdulillah makin ok. :) TQ kak nina for your suggestion :)