Sunday, April 10, 2011

Contest Photo Anakku Ceria

Alemak..dapat terima lagi tak nk join contest ni? :P
sape suh aku upload lambat2 kan hishh

Apepon, dpt tau mengenai contest ni after Amie tag di blognyer
nampak sgt interesting contest ni dan mudah lak tu :)
Thanks Amie kerana menjemput join this contest
dan empunye contest, Hanin :) Walaupun kita tak saling mengenali...
insyaallah dengan adanya contest ni...kite boleh kenal2 lan :)



Syarat-syarat contest ni, silalah ke : Contest Anakku Ceria



Ni lah gambar Hannah yg nampak ceria-sambil-air-liur-leleh tu :P


Nama ibu: Norharyani (Hanie)
Nama Anak: Hannah Irdina Bt. Fazli
Umur anak: 6 bulan ++


Memandangkan contest ni pun berakhir harini huhuhu
aku tag kpd mummy2 ni kalau sudi/sempat nak join yer dan pd siapa2 yg berminat juga :D

Diah
Nad
Azie
Baha


Hadiah menarik menanti anda :)



5 Komen:

HaninFarshid said...

salam perkenalan :)

thanks sebab sudi join :) semua cukup syarat...good luck,k ;)

`BaHa` said...

hai hanie, ok if sempat i pun nak masuk :)

~LIZA~ said...

alahai hannah.. so cute!

deena awanis said...

good luck hannah!

naddynad said...

xsempat la Hanie, hehe...takpe kite cuba lain kali..inshaAllah