Thursday, March 31, 2011

Pengarang Jantung

woopss...maaflah pagor takde, tu yg terleleh tu :P



Pengarang jantung kami sekeluarga
dah besar
dah banyak main
dah banyak ragam
kadang2 mencuit hati kami melihat keletahnya
kadang2 tergeram dibuatnye ada jugak :P

Bila Mummy kat tempat keje
selalu daddy telefon dan bagi loadspeaker kat hannah
supaya hannah dengar suara mummy
walaupun tatau samada hannah kenal suara mummy atau tak
tapi daddy cakap hannah tersengih2 suka ye :)

cepat sgt masa berlalu
rase baru semalam hannah keluar dari perut mummy dgn secara 'toreh' perut ni
daddy pun mesti tak akan lupa cara hannah pandang daddy utk pertama kali melihat dunia
sambil terkebil2 mata hannah tgk keliling sebelum di qamat kan
situasi yg sangat bermakna
macam nak minta masa berhenti kejap..
taknak hannah cepat sgt membesar :)
Sayang Hannah ucuk acam sgt2 tau! :P


Mummy rindu kamu






11 Komen:

xeea said...

Adorable!

afni+hafiz=dani said...

suka tengok hannah. comel =)

afni+hafiz=dani said...

suka tengok hannah. comel =)

AmyMizzunderstood said...

Ni mesti tgh rindu anak nii..hihihi..byk ragam kn??anya mlm je meragam blk..tk tau dh k buat apa..keuali main dgn dia..hukhuk..nsb tk keja

naddynad said...

Rasa cam nak nangis plak...I feel u Hanie...rasa sygg ibu pd anak tu...hehe
Da byk ragams eh?? Hehe sama la dgn cik kak kite pun..

Amy : tadda pun mlm suka tido2 ayam, lps maghrib tido kul 9 bgn ..main smpi kul 12 lebih...hehe

Mrs Nikman said...

rindu hannah jugak.. jmp aritu pun kejap je.. aku pun batuk2.. fazli pun sian plak tgu kat luar kereta lama2..


huuuuu.. bila mahu jmp lagi :(

m@Ri@ said...

ala hannah comel ni..blk nnt kisskan hannah utk maria ek..;)

princessofsun said...

soooo cute

Mrs. Amie said...

Hanie dear.. i ada tagged u..silalah jenguk..tq..

goblogbyfarah said...

comelnya rasa nak gomol je!!!

NURUL JAMIAN said...

comelnya hannah. hanie nurul ada invite hanie di fb nanti check ye mana tahu kalau free leh dtg party raina tu. thanks hanie