Thursday, March 3, 2011

citer khurafat

hahaha (gelak ramai2 duluuu)
org lain dah bertahun tgk filem ni...
aku baru nak terhegeh2 nak langgan Astro First nak tgk cite ni
tu pun, memula ternanti2 kot2 dah tayang kat Astro, tak berkesmpatan nak terjah panggung sejak dah ade anak ni :P

hasilnyer?
Aku byk menengok bantal dari filem tu huehuheue
mula2 konon mcm berani, nampak je dah ade promotion kat astro pasal nk tayang cite ni
sebok hebohkan org cite ni dah ade dlm list
tetibe tgh2 mlm la si suami ni ajak subscribe Khurafat,
die ye la, dah tgk...aku excited gak la nak tgk
tapi...buang mase jer
brape kali diri ini kene bising dgn suami pasal aku bukannye nak tgk
asik tutup muka dgn bantal..
nak nampak ape kannn? hahaha

dah la diajak tgk waktu tgh malam mcm tu
ni tgk siang buta pun, ketaq abis lutut2, ni tgh2 mlm
tak ke seminggu boleh aku bayang benda2 ghaib ni kang! :P

konon tak tgk betul2 waktu mlm tu kan..
beranikan pulak nk tgk siangnyer..
dah la tgk sorang2, mmg kejap2 tukar channel lain la gamaknyer...
last2, bab2 nak keluar hantu tu, aku tukar channel :P
so kesimpulannyer, mcm aku tgk tang awal dan akhir jer
huu merugikan duit je :P

7 Komen:

Mummy `Aish said...

Hehehe..bg Mar lak kan..takde la seram sgt..maybe Mar tgk waktu siang kot..yg buat cite tu seram coz byk scene yg mengejutkan then suasana yer suram kelam je..huhuhu..sama la kite tgk kat Astro First..nak tgk kat wayang mmg tak dpt la skg sejak ade 'Aish ni..hahaha

m@Ri@ said...

maria tak tgk lagi,.,.tunggu keluar kat tv..hehe..

nurul aziyana said...

hahaha samer ar kiter..tgk pun asik dok menjerit jer..last2 malas ar nk layan..layan hantu klimah lg syiok..

xeea said...

Br psg niat nak beli tp sbb dah beli Hantu Kak Limah, kena hold dulu aa. kopak woh tiap kali 15 hengget.

Ada anak, layan wayang depan TV je la kan. Terima kasih Astro First kerana memahami kami. heeee

Wiena said...

hahahahaha...kamu mmg dr dulu lagi cite hantu je mmg tgk bntal. teringat masa kat melawis dulu. wina sorang ja dok tgk..hanie ngan nurul dok blakang pekup muka ngan bntal pastu tanya apa jadi apa apa jadi smpai hbis cite...hahahahahahaha....hangin sungguh hakuuuu...

AmyMizzunderstood said...

hmm tak pe jugak..yg amy ni dapat dosa je tengok cite tu!pls tanyala kenapa?

sebab..semuanya gelap!apatah lagi kalau kita off lampu..tambah la gelap..nampak gigi liyana jasmay jek..sekian!

Anonymous said...

tp awk boleh tgk banyak2 kali kan hanie, rm15 for 48hours kalo x silap..kan?