Wednesday, January 5, 2011

Selamat Tahun Baru

Selamat Tahun Baru Semuaa!!
dah hari kelima dalam tahun 2011 baru nak buat ucapan rasmi di sini huehue :P
minta maaf sebab terlewat
mcm mana tahun baru?
ada perubahan?
ada azam baru?

azam aku, yg paling utama dan tersgtlah desperate adalah
KURUSKAN BADAN! hahaha
dan yg kedua, haruslah meningkatkan kualiti diri sendiri demi keluarga tersayang :)
perbaiki segala kelemahan dan buat yg terbaik
serta utk kerjaya juga
dan kononnya, niat tahun ni nak updet blog sekerap yg mungkin
tp ni mcm dah gagal jer, dah hari kelima tahun baru..baru ade updet haha
takpela, as long as, insyaallah, akan cuba yg terbaik :)


ni gambar si kecik yg makin bolat
dah pandai bile org acah2 botol susu kat die, tertendang2 kakinyer keriangan :)


12 Komen:

Anonymous said...

comelnyer hannah posing..

-deena-

Atiqah Adnan said...

chomel giler hannah!! geram nyeee
happy new year hanie.. ~

princessofsun said...

comeyyyyyyyy.

PuaN su SU said...

HANNAH...si comel gebuss

Puan Jiha said...

comel ..posing mcm org besar aje hehe

goblogbyfarah said...

hannah cam dah besar jek!rambut tu malu2 lagi nak tumbuh eh??heheee..

BuTtErFlyInFraMe said...

auww comelnye hannah!!! muka iras sape eh.... :)

Hantu Ulam said...

eee comel..rambutnye same je cam Anggun...tumbuh segan2 je kan..ehehe

Mrs Nageb said...

amboi..amboi..geramnya autie dengan hannah :) betul..makin bulat makin chomel lah hanah ni :)

naddynad said...

amboii hannah chulatt chulatt nye dia. :)
besar da anak dara Hanie ni.

[ Hanie ] said...

deena, atiqah,princessofsun,puan su,:
tq..happy new year :)

jiha:
hehe tu la, tq :)

farah:
haa tu la, sebabkan ade eczema, kalau kat kepala mmg lambat sikit nak tumbuh :)

alena:
auuw, tekala tekala :) ade org ckp, bila tido mcm bapaknye, bile buka mata mcm maknya...hehe

juju:
hehe tu la, risau jgk kalau lmbt tumbuh :)

Mrs Nageb:
hee tq aunty :)

nad:
hee tu la, kejap jer. anak u pun dah chulat2 juga :)

xeea said...

hannah someyyyyyy!