Friday, January 7, 2011

Nak cari template yg dabomb

Meh share dengan aku, link2 nak cari template blog yg comel-dabomb-sweet-simple-macam-aku-erkk? :P

rasa mcm dah boring pulak dengan template yg sedia ada
hidup sudah baru, jiwa baru, bentuk badan pun..sudah baru arghhh tensi!!!
haruslah ade pembaharuan kan?
jadi..
sudi2kanlah semua rakan2 blogger yg cantik2 blognya
berikan tunjuk ajar dan tinggalkan link kalau ada website atau blog2 yg you all refer yer :)



4 Komen:

deena awanis said...

teringin gak nak tukar layout baru.tapi malas nak menggodek..hihi

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

semlm ada gak try google cari layout n template yg cute2 hehehhe

bnyk...tp tak gheti sangat nak godek2 tukar template
hehehe


(^^,)

Nana Aris said...

nana aritu pening-pening tukar layout sane sini last-last gune layout blogger je..hehe ;p

comeliness_zaty said...

hye..templete cm ssh ckt kot nk tkr. tp try free blog background. it is worth jgk lau nk mencantikkn blog. instruction pn ade bg and sng jew. lau nk cnth, tgk try check out my blog.
http://comelinesszaty.blogspot.com/