Friday, January 21, 2011

maaf, babyshower diah & hari jadi suami

sambil kibas2 sawang-mawang yg berselerakan dalam blog yg dah sunyi sepi agak lama ini
sorry lah pada yg bertanya2kan, blog ni bile nak updet :D
dpt buat entry pun, aku kumpulkan skali gus
bukannya ape, sekarang ni mmg tak sempat2 nak updet blog
mase terluang pun ciput jer ade nih huhu
biasalah...org baru balik dari materity leave yg dulunya mase pregnant pencapaian diri adelah sangat slow dan terkedek2
jadi lepas dari bersalin, haruslah menunjukkan produktiviti yang baik utk menjaga reputasi huu muntah! :P

lagipun, aku ni, hari2 nak updet blog, jarang ade modal cerita..melainkan cerita anak aku :P
kang ade yg kate, asyik2 updet cite pasal anak...takde bende lain ke nak cerita?
tp tu la..skrang itulah tumpuan aku
nak timbul isi cerita yg dabomb adelah sgt lembap buat mase ni
kang aku merepek meraban, jadi lain pulak kan
so utk memuaskan hati, baik takyah updet :P




ni gambar hannah dengan Mommy Mya, azie mase babyshower diah sabtu lepas
(boleh cek entri rasmi di blog diah)
terpegun hannah tgk aunty azie yer
nasib baik tak meragam sgt bile die tgk ramai org yg datang dan dukung die
kesihatan kulitnya? masih merah2 on and off

yang diraikan :) Diah and husband..sure excited mommy and daddy to be ni menanti 'orang baru' lahir :)


si budak tecik ni yg awal2 nye baik, pastu meragam nakkan perut di isi juga :)


heran dengan keadaan sekeliling yg ramai org, tu yg diam jer :D


kami bersama babies! tak sangka ramai yg bawa baby jugak :) sebaya je dorang ni kan hehe. Ade baby khadra, baby anya, baby mya, baby adrieana dan ramai lagi :)




semua yg hadir...tq kerana menjemput. 1st time aku dpt join party babyshower mcm ni, mmg sgt excited dan seronok! hehe


p/s: Gambar2 adelah ihsan dari azie, nad dan diah :)







cara tido yg disukai oleh kedua-dua beranak ini :D terpenyek muka anak dara tu


Semlm adalah hari jadi suami terchenta :)
selamat hari jadi Daddy!
setahun yg lalu, (refer entry ini)
aku buat surprise kat suami mengenai kehadiran org baru dlm hidup kami :)
ingat lagi aku mase tu, tah mcmmane tergerak hati nak buat pregnancy test sendiri...
nasib baik positif, kang daripada nak surprise kat suami, tetiba sendiri yg emo huhu :P

bermulalah perjalanan hidup aku dari mengandung, dan skrang dah jadi seorang ibu
skrang si anak yg di tunggu pun dah berusia 4 bulan hari ni :)
kejap betul mase berlalu.
dua2 menjadi kesayangan dan perhatian aku.
semoga kebahagiaan ini milik kami sekeluarga..insyaallah

buat suami, sayang awk sgt2..terima kasih kerana menjadi suami dan daddy yg terbaik utk kami :)
xoxo


10 Komen:

Ainul said...

putih melepak nyer hannah..comel ")

f a i z a h 's said...

putih melepaknya baby hannah... :)

aDieyZa said...

birthday husband kita sama lah..

happy birthday to ur husband..

deena awanis said...

hai si putih melepak..gerammss!!

nanonano said...

comel hannah, ukot muke hanie,
tp ksiannye tgk kulit dia tu..
moga cpt baek la yer...
:)

Atiqah Adnan said...

chomelnye hannah!! geram ahhh..
hehe hanie, kalau nak tak kisah qa nak hanie share pengalaman awal hamil hanie.. means masa hanie tahu hanie pregnant,..ok tak? hee

nurul aziyana said...

bby hannah ttp comel walau muka merah2..hihi dh nmpk mcm muka hani..

NURUL said...

putih melepak lah si hannah nihanie mcm hanie tau

m@Ri@ said...

hannah sgt comel.geram

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

si kecik riben pink sangat comey

hehehhee