Friday, December 3, 2010

soalan2 pelik :P

hannah bersama 'kembarnya' Hanu :P




sejak ade anak ni, aku tetibe terpikir
mcmmane budak yg baru lahir ni, tau nak menyedut susu ibu?
knape die tak hembus ke,
batuk2 ke..
tp sedut? haha
penah terpikir?

lagi satu...
mcmmane die tau, bile nak membuang especially yg besar, harus teran?
gagag
knape tak joget2 ker baru nak kluar anu?
takpun tendang2 jer akan kluar? tapun buat summersault nak buang yg kecil?
huhu ajaib kan?
kuasa Allah...

tp ade satu part, aku prasan
kalau tak salah la, bile hannah shi shi...die akan kegelian tp tak selalu nampak, kire nasib :P
muka ala2 geli geleman tu, sampai muka, mulut, badan ade effect geli haha
kelakar ok...

10 Komen:

Puan Jiha said...

hehe kalau shi shi mang camtu rasa nye... baby mcm tingling sket kan...

deena awanis said...

hahaha..kelakar laa hanie ni..

Amy-Wan said...

comel kan? pernah gak terpikir..camne dorg tau nak teran bila poo poo..hehehe..

apa2 pun..part geli2 mmg comel..lagi la after shi2 tu ttbe je dia ketawa..macam termalu kita nampak dia geli2 time shi2..heee~

AmyMizzunderstood said...

hahaha hanie ni dah tak de keja sgt dah ni..wakakak..tapi anya pun penah kegelian apabila shi shi..hehe cute!!

puterihannan said...

hanie.. bl bb poo poo then kita akan perasan riak kegelian tuh sbb dia pee pee skali.. anak sy umur nk masuk 3 thn smpi skrg camtu.. tp pas dh blajar potty takde la kena gitu.. sbb pee ngan poo kat toilet.. :D

nur easy said...

singgah sini tgk hannah.. maha suci Allah kn y Maha Pencipta. :)

Dayu said...

Ciptaan Allah maha Hebat
dulu tak pernah nmpak cha meneran kalau berak
dia dh 7 bulan ni baru perasan dia teran2 skit kalau nak poo-poo

hannah kegelian
kalau dpt capture video mesti terbaik

Aishah Rahim said...

hahaha. nashriq kalau shi shi, mesti kaki kanan dia gegel-gegel. kelakar!

m@Ri@ said...

a'ah kan hanie..kuasa ALLAH..

Jehan Najib said...

babymu dah makim tembam