Tuesday, November 30, 2010

ehh tak sempat2 dah

sejak start keje ni, nak updet mmg dah tak sempat..
keje tgn menimbum duk tunggu que
tp masih sempat kan diri balik ke rumah waktu lunch nk jenguk dua2 buah hati kat rumah :)
tak boleh tak balik..
kang suamiku takdan berehat, nak makan semua, kang mandi pun tak tersempat huhu
sian dia :)
Goo hubby gooo lagi skali :D

ingat nk tempek gambar 'botak' si hannah, tp handfon buat hal plak bile nak transfer ke laptop
hishhh
ouh, entry aqiqah dan cukur jambul hannah pun tak terupdet lagi
tp nak jadikan cerita..
dlm pd duk bz siapkan hannah (aku), dan buat persiapan2 kenduri (suami)
gambar pun tak byk ambik! haihhh, frust plak
kalau tau nak jadi camtu, hire fotografer :)
family2 lain pun dah tak menang tangan nak uruskan mcm2...
susun meja la, makanan la (masak sendiri + kambing jer catering)
so tak sempat!

gambar kami bertiga pun tak dpt nak ambik..sebabnyer..konon tak bole bergambar bertigakan? huhu tak elok kate org
jadinye kami sefamily punye gambar mase majlis tu takde huhu
tp rasenye lepas ni, 'langgar' je la kot kate org2 tua tu yg kate tak bole bergambar bertiga
sampai bile kan?
takkan nak tunggu hannah ade adik baru boleh bergambar keluarga? gagaga
huihhh lambat lagi tau...
kan c-sec , lame kene jarakkan hehe :D


9 Komen:

NURUL said...

kiss utk hannah :)

Fahreen Fredo said...

kenape plak xleh gambar bertiga.. ini pendapat reen eh.. bende yang kite rase logik, yang boleh diterima dek akal just buat je lah.. kalau nak dengar cakap orang dulu2, memang banyak sangat pantang dia..

f a i z a h 's said...

ala tuh kepercayaan je...sume tuh keje allah swt kn...bykkan doa je insya allah xdak apa2 yg berlaku ;)

deena awanis said...

oh my!!rafique punye cukur jambul pun i x hapdet lg..dah jd pekasam kt draft..hihihi..

wardah said...

itula hanie, masa cukur jambul anak kita pun sama. ramai tak bagi gambar bertiga. frust i. hahaha.

Jehan Najib said...

herkk? sampai tkde gambar ber3 ke hanie? abistu, takkan nk tunggu hannah dpt adik br bleh ada family potret?

kitorg dh banyak amik gambar ber3 ni. huwaaaaaaaaa!

izzatiM said...

salam
feel free to visit my mum blogshop
kedaicikzati.blogspot.com

dialicious said...

wah respek la hanie bole balik time lunch utk tgk baby...mithali..bertuah budak hannah tu ye..and dpt daddy yg pandai jaga budak..keep it up!

m@Ri@ said...

sy amik je ber3 hanie..huhu