Saturday, October 23, 2010

Sebulan sudah

kejap je anak dara kami ni dah sebulan usianyer :)
dan sebulan lagi la jgk aku nak naik keje..adehhh, tu yg borat tu



sebut pasal milestone hannah ni
kakinyer skrang dah sgt kuat!
suke tendang, suke tolak2 badan huhu
dan tak suke dibedung dah skrang ni...
maybe kat rumah aku ni bahang die lain mcm sikit...
sampai naik2 ruam dibuatnyer
die pun jadi tak selesa
asal dibedung jer, tgh2 tido pun die bole sepak2 kain bedung die sampai tertanggal hehehe
ini anak dara sgt lasak ok

minum susu pun sgt kuat skrang ni...
tapi aritu mase 1st cek up hannah kat klinik utk inject hep B, berat nye turun dari berat lahir die which is hanya 3.3kg je skrang ni
nurse kat situ ckp, supposely berat hannah kene naik sampai 4 kilo
adeh, mcmmane ni?
humpphh...

aritu mommy mya, azie dan kwn aku, intan dtg melawat si kecik hannah
tak sangka pulak bole dtg serentak yer
dan mereka ni semuanye sebaya :)
seronok pulak tgk anak2 ni berjumpe sesame mereka ke mak2 nye ni yg excited lebih? heee
thanks both mommy and daddy mya & izz yg dtg lawat hannah :)
oh cik leanna pun ade dtg, tp tak terambil gambar plak TQ TQ


mya yg cute!


izz syazwina yg comel

mak2 dan anak2 yg same2 comel haha

sorry eyh, gambar2 ni terkecik pulak


13 Komen:

Sha Pattinson said...

wowwww sangat cute lahhhh ...congratssss with new born baby girl ..cantik nama dia hannah mata dia comelll ..and Mya pun cuteee bestnyaaa ...congrats tau!!!

SU SU said...

comelnya hannah..sekejap jer sebulan kan,,,,nnt minum susu...susu lagi..dan susu lagie bagie naik berat badAN...

♥♥relyza♥♥ said...

argh..comey2 sume baby tu. mak2 baby pun cun2 belaka. ihiksss

Puan Jiha said...

hannah..comel lah..putih gebu

nizabeba said...

aduhai...comel giler hannah!! cam mak die la..hehe

~LIZA~ said...

ala comelnya anak u :D

goblogbyfarah said...

macam muka sapa hannah ni ek???yang penting comellll!

faRhaNa said...

comelnyer hannah..dh sebulan erk hanie..rs cm br jer dgr hanie bersalin..:-)

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

owhhhh dah besar la dia
amboiii Mya semaking DeBOMMMM heheh Comel sgt...

Luv like this.... said...

kejap je dah sebulan...mumy2 n anak2 y comei belake :)

Mrs Nageb said...

Hanah sangat comel lah hanie :)

Daniel Zain Photography said...

Hi Hanie, don't worry about berat baby turun lepas lahir. My paed, Dr. Musa from DSH said that babies commonly loose 10% - 15% of their birthweight in the first month. My son Isa pun sama. As long as the growth from now on is okay according to the chart you need not worry.

Also be ready for your baby to be fussy or cluster feeding during the age of 6 - 8 weeks. Memang biasa & according to Baby Sleep Guide book yang saya guna, you just have to bersabar & try to adapt when this happens.

:)

Jehan Najib said...

Wow, kejapnye sebulan...!
Anyway, baby hannah nampak putih melepak ea... mcm ibu dia :)