Monday, September 20, 2010

Mak yung masih di sini :D

Uhukkk...
you all ingat i dah bersalin ker?
belum belum
cik baby dlm ni masih seronok-ronok berguling2 dlm perut mummy die
org2 keliling terutama mak ayah die ni yg dah tak sabor2 nak tunggu die keluar
wahai baby, bilelah masenye
tp tu la, org kate,
lagi kite excited nak suh die keluar, lagi tu la die jual mahal dlm tu yer :P
tp skrang dah rase sakit, and sengal2 kat bawah tu...
kejang je bawah perut...mungkin tu tanda2 awal kan?

how's raya?
ok jer...selamat lah makanan2 yg terngidam teringin semua dah slamat mkn
puas rasenye..hehe
mertua & ibu aku pun duk tanye2 kot2 aku nak mkn ape lagi...seblum bersalin ni kan hee
sampai aku pun tatau nak request ape...semua dah dpt dah kot :)
cume satu je blom.....saya teringin macaroons!
adoiii, tak terpegi lagi Empire subang tu..haih
tu dah terkeluar dari kategori raya dah tu :P

keadaan badan sepanjang raya...masih kuat
walau kadang2 rase mengah la jgk
byk jalan kan dari rumah ke rumah
kaki pun bengkak2 jgk
tp perut masih tetap mau di isi :)

Ni pun masih gagah pegi keje
sbenarnya ingat nak lajak terus cuti bersalin lepas cuti raya...
tp tak kesampaian
kene la masuk keje balik

org tgk perut aku, dah kebawah katenye
mungkin sehari dua ni? insyaallah
semua dah ready dah ni..cuma mental aku je tatau dah ready ke tak nak menempuh saat sbelum kelahiran tu uhuk

blogger yg sama due date dgn aku, dah slamat melahirkan mase 37 minggu, Baha :)
congrats! sgt comel anak teruna die :)
bile dpt tau Baha dah bersalin, lagi laaaaa aku tak sabar hehe
tp belum mase aku lagi...kene sabar sikit :)

Ni gambar sekeping dua mase raya pertama di rumah mertua


7 Komen:

deena awanis said...

Hanie,

sama2 laa kita menunggu..

Mrs Nageb said...

sabar ye hanie :) insyAllah baby kuar soon :)

@yue said...

moga slamat.

Hantu Ulam said...

hehe..sama2 la kite menunggu :)

Dayu said...

issk..iskkk..tak sabar kan
dah merasa dulu, leh paham camne perasaan dia
duduk umah ngadap tv
main tenet tggu baby kuar
tak lama dah hanie
skit je lagi

xeea said...

ckp byk kali, "cepat laa bersalin!"
konfem. besok jugak beranak.
macam ai ari tu. ekekeke

aSmiDar said...

selamat bersalin nanti..:)