Friday, September 3, 2010

Berbuka puasa bersama bloggers

Hee...dah lame dah patutnye event ni :) last week
tp bile tgk ade bloggers yg dah up kan gambar, rase nak 'cilok' aje gambar2 dari blog dorang :D
yg di orgnize kan by Mommy to be, Diah & Fathiyah

Aku ni gagahkan diri berseorangan merentas jem yg maha hebat area jln tun razak nak ke mid valley kerana suami ade hal yg tak dpt dielakkan waktu itu huuu
sgt mencabar ok drive dgn perut dah nak cecah stering tu
ari2 pun sbenarnye aku bwk kete pegi keje sejak pregnant, tp distance ofis dgn tempat keje pun tak jauh
ni nak smpai ke mid valley, lenguh jgk dibuatnye :P

kami semua berkumpul kat restoran Rak Thai, the gardens
biase la blogger, bile jumpe,
mcm2 nak cerita lagi2 la ade mak yung dua org yg tarikh due nye adelah berselang seminggu aje, aku dan nad :) lagi la mcm2 cerita keluar...
nak2 pulak ade doctor kat situ kan, Pn aurinh/ida
lagi la rancak kami2 ni bercerita :D
yg bakal mendirikan rumah tangga spt Anne pun, secara langsung bertanyakan itu ini tentang persiapan after kawen ehem ehem hehe
meriah!

makanannya...ok, boleh tahan tapiii...
bak kate Diah, byk serai! airnye pun serve air serai...
erk, terkejut anak tekak aku memula tu bile rase air yg tak penah dlm hidup aku rase sblom ni :D

dan di akhir upacara, ade pulak surpise cake utk aku & nad
terkejut, dan termalu aku kat situ hahaa
thank you so much ladies semua, susah2 ajer....(hug hug!)
sgt2 hargainyer :D
insyaallah kite jumpe lagi waktu raya (kalau masing2 tak bersalin lagi) :D

ni ade sikit gambar di ambil dari blog Diah , Fathiyah & Ida





antara set menunya



nad, ida & aku (besar dah kannn?) hee



antara yg hadir..penuh meja kami



surprice cake..auwww..sgt terharu :)



me and nad..kebetulan dua2 pakai baju merah hehe (dua2 insyaallah baby girl)



nad pegi mane tah time ni...kene potong sorang2



terserlah kelebaran badanku :P



with mom to be diah, mcm tak caya diah pregnant 4 bln, perutnye tak nampak lg. Kalau nak bandingkan dgn yg belah kanan tu..isk2, bolat



antara yg hadir, fathiyah je takde time ni
ida, cik senah, anil, wawa, jai, azie, anne, tasha, diah, ida (aurinh), nad dan semestinya, suami2 yg dpt hadir :)



p/s: tak dpt sembang2 lame dgn semua...but nice to meet all of you! ade lagi event camni, jgn lupe war2 kan yer :) Dan lebih ramai yg dpt join k!!

6 Komen:

Puan Jiha said...

dpt gak tgk gambar mak yung ni... hehehe mesti tak sabar dah kan

Luv like this.... said...

hanie-nmpk chuby but sweet sgt!!he he

idayusof said...

hola Hanie!

paling tak tahan air serai tu ramai x sanggup nk abeskan. siap order air lain. :)

deena awanis said...

waahh..mesti seronok giler dapat jumpa geng blogger cam tu kan..

anyway hanie,kita lebar time ada "isi" ni i x kesah sangat tau..takut bila "isi" ni dah kuar pun, lebar x kurang2 jugak..hihihi

Memey Anuar said...

alah.
semua blog gamba same :p
ngelat tau memasing mls amik gambar ehhhh
hehe

Fathiyah said...

alahai,time korang gambar ramai2 tuh kte gi solat.

hanie,raya nih rasa sume mknan,nnt kempunan..hehe