Wednesday, August 11, 2010

Salam Ramadhan dari kami untuk semua :)

kejap je mase berlalu, tup tup dah start berpuasa
tup tup..raya dan ntah2 terberanak awal waktu raya :)

alhamdulillah..
diberikan umur dan tubuh badan yg sehat untuk menjalani ibadah puasa tahun ni sekali lagi
insyaallah, si mak buyung ni nak try puasa penuh
setakat ni, masih bertahan, cuma tadi perut dah start bunyi2 :P
baru sepagian dah lapor..aporla

dan tahun ni adelah 1st time pula berpuasa sebagai ibu yg mengandung :)
excited sgt...
aku tanye ibu aku, dulu die puasa penuh tak?
dia kate, ok jer...tahan je
aku blum pape lagi dah risau takut tak tahan huhu
lembik betul
yerla...sblom ni, cukup time, mkn je...
perut lapar, sebok cari makanan
jadi dah terbiase kan
ni nak kene kuatkan semangat, harap si baby pun turut same2 dgn mummy k
jgn tendang2 kuat2 sgt...
kang mummy rase nak berbuka kanggg :P

selamat berpuasa kami sekeluarga ucapkan pd yg mengenali kami & seluruh umat Islam
semoga kedatangan bulan mulia ni, sama2 kite dapat manfaat dan keberkatan dari Nya
insyaallah


p/s: risau nafsu makan nanti membuak2..kang semua pun teringin huuu

15 Komen:

Hantu Ulam said...

Selamat berpuasa kak hanie n baby..

juju da try pose da seminggu b4 Ramadhan. Alhamdulillah ok. tp bl berbuka tu mcm x pnh mkn sethn je bl mkn..ahaha...so far ok la. tp sahur x leh miss la..sahur mkn mcm lunch..hihi

wardah said...

hihi, kuatkan semangat k hanie. tapi kalau xtahan jgn paksa2. sian baby nnt.

selamat berpuasa utk hanie, hubby n baby juge.

:)

aleena said...

selamat menyambut ramadhan ya:)

~LIZA~ said...

selamat berpuasa hanie :)

~~zaa~~ said...

selamat berpuasa hanie...insyaAllah hanie boleh tahan punya... :)

Reen Fredo said...

selamat berpuase hanie sekeluarge:)

Mrs Nageb said...

hanie:semoga kita semua dapat puasa penuh ye :) chaiyok chaiyok..

nurul aziyana said...

seronok sbnrnya berpuasa sbgai ibu mengandung ni..insyaAllah smga impian nk puasa penuh tercapai...
lpas bukak pose, rancak tak baby tendang?

Ainul said...

selamat berpose penuh hanie :)

BuTtErFlyInFraMe said...

selamat berpuasa Hanie!!


baby jgn nakal2 ye...kang mommy awk tak tahan...terus nak berbuka! igat tauuu!!! :D

AmyMizzunderstood said...

selamat berpuasa hanie!semoga dapat tahan lapar yer..hahaha sesama la kita!

[ Hanie ] said...

juju:
heheh dah ade try eyh. bagusla..kire akak pun dah 3 hari puasa ni, alhamdulillah..dpt berthn lagi :) tp tu laa..bile berbuka nafsu membuak2 huu

wardah:
thanks wardah :) insyaallah...ramai yg pesan mcm tu :)

aleena:
thanks aleena..slamat berpuasa jg :)

liza:
u too..slamat berpuasa :)

zaa:
tq zaa :) insyaallah, kene kuatkan semangat :)

reen:
trima kasih reen, same to u :D

mrs nageb:
insyaallah..same2 kite berdoa yer :)

aziyana:
heheh..tu la, pengalaman baru kan :) haa tu laa..time sblom berbuka lagi rancak :) dah buka..die kenyang jgk kot :D

ainul:
insyaallah ainul :)

aleena:
hehe so sweet :) ingat tau babyyy? :D insyaallah

amy:
heheh same to u amy :) samelah2 kite..pengalaman baru :)

GreenJade said...

slmt bposer Hanie..jgn paksa2 sgt cian si tecit kt dlm tuh..

take care yea..sure bedebar2 dah dekat nih

green apple said...

akak pun harap akak boleh cukup puasa tahun ni

[ Hanie ] said...

kak jade:
hee insyaallah...tu la, tak sabar :D

kak d:
insyaallah...same2 lah kiet yer akak d :D