Thursday, July 1, 2010

Tgh Cek-up di Klinik

entri ni auto publish!
haha saje je gatal2 buat entri ni...
memandangkan arini aku ade cek up utk ambik darah & minum air gula
tetiba rase seram sejuk
apelah yer agaknye keputusannye huhu

walaupun tuan doktor udah bilang, jgn risau, waktu kunjungan minggu lepas
namun hatiku ini, masih jugak2 gundah gulana
rasa macam nak teguk air masak byk2 semalaman sebelum cek up
nak kasi cuci-clean-klorox-and-clear darah ni dari sebarang anasir yg tidak dikehendaki :D
nasib baik nurse tu kate, puasa makanan jer, minum air boleh :P
tepat2 jam 10 mlm baru aku abis makan :D
punyerlah risau takut lapar esoknyer huhu

nanti akan ku war-warkan ape yg jadi yer :)
serammmmmmmm!

5 Komen:

NURUL said...

selamat minum air gula yg maha manis itu.

deena awanis said...

insyaallah xde pape tu..dont worry k..

Puan Jiha said...

hehehe mang akan lapar.. Jiha selalu bawak bekal roti ke... lepas je amek darah lepas dua jam after minum air gula tu.... terus makan hehehe

dialicious said...

air gula tu mmg wajib ke amek?citela..muntah x?huhu

[ Hanie ] said...

nurul:
heee takut muntah! :D

deena:
harap2 nye gitu lah :D

jiha:
hehe tu la, kene tahan la nampaknye :D

diah:
kalau kat private hospital, hanie tak sure diah. Tp kalau k.k mmg kene kalau badan naik mendadak dan ade sejarah parents ade diabetes huhu. Awal2 minum rilek lagi....yg penghabisan tu, mmg mcm nak terkeluar je balik isk2 :D