Tuesday, July 13, 2010

CLEARANCE PROMOTION! Buat ibu2 dan bapak2 :D



klik gambar utk besarkan imej


banyak lagi benda tak ada ni
harap2 dapat gagahkan diri utk ke sini :)
masukkan dalam diari yer ibu2 semua


p/s: Alhamdulillah, rezki anak. Dpt anugerah yg tak disangka2 :) Bukan anugerah datin mahupun puan sri ye tp mmg ade angan2 begitu pun kuangggg2 :P. AMIN

11 Komen:

Aishah Rahim said...

haaaa. jauhnya nak pergi. :(

deena awanis said...

anugerah ape tu??

@yue said...

kompemmm jemmmmmmmmm sejauh beribu km...

hihihi...

::zAsyikein:: said...

alah.....7ogos??? huhuuhu...ntah2 dh meletops dh i....hukhukhu

NURUL said...

anugerah?

fizz said...

hanieeeeeee i lap uuuuuuuuuu!! camne kite bole tatau plaks pasal sale nih. aritu kite org 1st yg tau (konoonn :P ). tp harus pegi!!! perlu stock up!

Anita, Mummy Adzryl said...

yesss! dah ditunggu2 dah kembali!! bagus2... SALE ni kitorg dah biasa sgt gi siap dah hafal kt mana nak cari apa. so senang. gi jer terus zasss amik apa2 yg dah plan nak beli, terus byr. hehe. bwk kipas tau! sbb panas dlm tu dgn sesak2 manusianya. haih. nak cari shower foam byk2 utk umah n nursery adzryl, n cari baju2 utk pakai harian kt nursery. yayy! x sabar!!! :D

ohh btw, go & grab the baby wipes.. yg botol pink tu murah gilerrrr ok masa sale tu nnt. kitorg slalu borong yg tu masa adzryl kecik lg. now x guna dah. pancut air terus. hihihi.

selamat soppeenngggg... ;)

m@Ri@ said...

ala jauh nak p..eh anugerah ape yek..jeng jeng

Tasbih Alam said...

Salam ukhuwah dan salam ziarah kepada pemilik blog yang indah ini..

Sekian lama saya mempelajari bagaimana untuk menjadi blogger yang baik. Kini sudah sampai masanya saya membina rangkaian bersama blogger hebat yang lain. Serta sama-sama berkongsi ilmu serta mempelajari lebih banyak lagi bagaimana untuk menjadi seorang blogger yang hebat.

Semoga kita sama-sama dapat kunjung mengunjungi antara satu sama lain untuk ukhuwah..

Wassalam

Sumijelly said...

dulu suka la beli barang bayi nie..skrg dh kurang la..
sbb kebanyakkan guna barang2 abangnya jer..
tp kalu nak tambah baru cari..hehehe

sesuai untuk yg akan melahirkan bayi nie..hehehe

Sumijelly.com

Jehan Najib said...

alaaa!! 7&8 ni kitorg tkde kat sini! sedeynyeeeee tk dpt pegi!

anyway... selamat bershopping yer.. sakan laa korang eh...