Tuesday, June 1, 2010

Keinginan yg pelik...tapi benar

sejak beberapa minggu lepas,
aku ade satu 'keinginan' yg pelik bagi aku :D
asal aku bukak channel 133 (astro B4U bollywood tu lah)
sure aku menantikan wajah seseorang!
dapat tgk seimbas pun, aku dah happy mcm dapat surprise ape tah
belum lagi aku duk tatap satu movie nya
boleh melekat depan tv sampai suami di sisi tertido pun aku dah tak prasan :P

nak tau sape dia?
SHAH RUKH KHAN!!!!!!!! clap clap :P
gile tak?
bile tgk movie atau vclipnya...rase mcm tak puassss ok

lepas2 dari tu, timbul la pulak..teringin benar nak tgk crite kuch kuch hota hai
sanggup balik shah alam, pinjam vcd kat parents aku
tp agak keciwa...subtitle takde :(
aku ni, w'pun dulu peminat setia crita hindi ni...
tp kalau takde subtitle, jgn harap la aku nak paham sebutir ape pon
dulu bile tgk crita kuch kuch hota hai mase skolah dulu
member2 aku yg tgk skali dah berderaian-air-mata-mereka mase part last2 tu
aku bole tak paham knape dorang menangis!
padahal dorang bukannye minat sgt pun hindi mcm aku huhuhu
dan dan tu jgk..aku cari jgk yg ade subtitle
tp skrang tatau mane plak cd tu

tapi kali ni aku tgk, dah paham sikit2 la kan...cuba recall2 yg aku tgk dulu
tp still jgk ade yg tak brape nak paham :P
suami aku lagi la...dari pd berminat nak tgk..terus tertido hee :P

sblom aku ambik cd kat parents aku
aku ckp la, yg aku teringin benar nak tgk cite tu kat parents aku
parents aku bole gelak jer
dorang terpikir cucu dorang ni, ala2 hindustan ke hape ni? gagaga

skrang dah ok dah...
tp masih tak puas hati
kang kalau jumpe kat kedai speedy ke, yg ade subtitle..sure aku tak tunggu beli punya
ke kat youtube ade eh? :P


p/s: semlm pergerakan perut aku adelah sgt aktif! nampak mcm ade gelombang2 lagi hehe. Suami aku pun dpt rase n tgk pergerakan tu...sgt excited! tgh duk buat ape la agaknye baby dlm tu yer :)

15 Komen:

tentang dhila... said...

:) heheh hanie nnt mesti ur baby mcm hindustan jugak..hidungnya mancung.wah mesti comel tu..

AmyMizzunderstood said...

haaa hanie..nnt kuar baby muka ala2 bollywood..kelassss

zaza said...

cuba tgk citer my name is khan- boleh rasa sedeyyyyy dan yang penting dia mahu la gak mengangkat martabat orang islam

Nariko said...

yeahhhh... baby hanie SRK look alike! tak sabornyerrrr

anil lutaze said...

hahahha..kalau nak rasa lebih dekat lgi dgn shahrukh khan follow twitter dia..dia slalu update..best2

iamsrk --------- tu nama twitter dia..

NURUL said...

baby mcm hindustan ni nanti hidung mancung

nurul aziyana said...

kompem baby muka mcm shh rukh khan ni..hehehhe

aleena said...

hehe keinginan yg mmg luar biasa..

baby pon mesti cute2 nanti:)

goblogbyfarah said...

haha habislah baby kuar muka shah rukh khan!!

Puan Jiha said...

hehe semalam Jiha tgk citer 'My name is Khan'

mang best la Shah Rukh Khan berlakon kan....

hehehe excited kan baby gerak2

[ Hanie ] said...

dhila:
hee insyaallah :D jgn putar belit udah :P

zaza:
haa tu la, try jgk cari dvd nye. Mmg teringin jgk nak tgk cite tu :D

amy:
vaahh vahhh, mcm comel je kan. Bab mata SRK tu yg tak tahan tuh huhu

azie:
hehehe, adoi, pening jgk nnt muka anak tak same dgn parentsnye :P

anil:
ohh anil..tq so much! :D
pasni bolelah nak ngorat SRK plak..erkk?:P

nurul:
tang hidung bolela nak ikut kot, yg lain2 kene la ikut mama & ayahnye ni :D

aziyana:
hehehe taknak la sebijik :D

aleena:
hehe insyaallah

farah:
hahaha SRK malaysia akan menjelma :D

jiha:
dah tgk eh? ayooo, teringin jgk nak tgk..isk2

GreenJade said...

wahhh akok Jade kompem dpt anak buah ala2 boliwood nih..

dpt iras2 tang idong SRK cuns ape hihihi

[ Hanie ] said...

hahah insyaallah, ok gak tu, tp lebih minat tang mata SRK tu la kak jade :P

dialicious said...

hani ni lawakkk laa..haha..bole geng dgn mak kite suka shahrukhkhan..hehe

[ Hanie ] said...

hahah..yeker? wow, ade geng! aunty dah tgk my name is khan tak aunty? :D