Tuesday, April 6, 2010

gambar terbaru?

tetiba terkejut tgk tumbesaran badan yg seakan tak percaya dengan diri sendiri aku dah sebesar ini hahaha




gambar ni waktu gath blogger & potluck di rumah anil jumaat lepas
ambil dari blog Fathiyah die ni cepat betul updet ye :D
gambar2 dari kamera & entri mengenai ni, tunggu2 lah yer hehe

ni baru 3 bulan...
kalau bulan2 yg akan dtg..tatau la mcmmane rupa aku herkkk seram
ni lah yg akan terjadi kalau kite takde alahan atau mual sewaktu awal mengandung
ape teringin nak mkn...sebat
ape yg terpikir atau ternampak, ngap aje
hasilnya
membesar bagai johan lah yer hahaha
lepas ni mcmmane lah nak kuruskan balik agaknye ye isk isk

26 Komen:

nurarinab said...

super cute hanie..glowing muke u :)

Anonymous said...

xpela...bg can kt diri sendiri...
bkn senang nk tgk diri ni bambam mcm tu..hehe..
enjoy!

Luv like this.... said...

xpe hani..pasni sign in true fitness!!bb kasi hsben jage

tentang dhila... said...

HANIE..KAMU MOMMY YG CUTE OK

@yue said...

xpe2 nt bb dh kua..
auto je x ckup tdo..x ckup mkn..kurus la balik..
sbb jga bb mragam wakaka...

FaNaQiLa said...

hi!

first of all tahniah!

selamat mengharungi tempoh mengandung. seronok mengandung ni. hihi...nmpk muka awk berseri je. agak2 idam kan anak ape utk 1st baby ni?


salam kenal & ziarah
-FaNaQiLa-

OnN!Ey said...

uih...mmg mbesar dengan sihat...
xpe2...asalkn bby chat...
ony yg nk masuk 5 bln pon xsbesar 2 perot...
beshnye..prot sudah nm4...
=)

~LIZA~ said...

u r not alone :D i lg la membesar tak hengat dunia. rasa mcm nak pengsan masa check-up hari tu bila the nurse bgtau baper berat badan i skang.. haih!

phia said...

ala hanie, untuk 9 bulan je membesar bagai johan. lepas tu workout to back in shape-lah tapi jgn sampai jejaskan kesihatan, ok.

take care!!

faRhaNa said...

hanie...cute la u skrg nih..xpe, janji baby n u sehat..taking care..:)

easyou said...

main lari2 manja dgn si kecik tu nanti, cepatla kurusnya..;)

Puan Jiha said...

comel aje hehehe...take care

Diarihatiku1976 said...

takpe.. yang penting baby sihat...

Puan Suraya said...

hah.. true. u look radiant.. phewitt.. boleh jadi hot preggie mama pas ni. hiks ;)

Sha Pattinson said...

hanie ..i yang tak pregnant lagi besar dari u okeh ...u pragnant cute aper naik seri ehehehe

Fathiyah said...

yang penting awak mmg berseri2 =)

hanie, nnt buat entry sandwich blh tak?kte suka sgt sandwich yg awak buat hr tuh.hehehe

fabulous.farah said...

hehehe..masa pregnant jagan pikir nak kurus lagi..=)

m@Ri@ said...

takpe hanie..makan selagi lalu k..nnt tak lalu susah pulak..huhu

NURUL said...

tembam tp still comel. perut kamu sudah bulat comel nyerr

GreenJade said...

xpe nnti dh deliver bz ngn bb sure bley kekurusan blk hehehe

Anonymous said...

comel giler da pregnant!!!

[ Hanie ] said...

nura:
hee yeke? mcm comot jerk tu huhu. neway, tq so much :D

anon:
hee, bg can eh. dulu dah pernah gemuk, tu yg risau bebenor tu :D tp tu dulu gemuk tak bersebab. ni dah lain kankan (ayat penyedap hati) hee

luv like this:
hee betul jgk tu kan. Taku tak terbuat je nnt, hehe

dhila:
errk..cute? hee tq dhila..isk2, cute tang mane la tu ye :D

kak ayue:
hehe tu ar kan. harap gitu la, tp takut makin penat, makin mkn byk :P

fanaqila:
tq fanaqila melawat blog ni :) hehe anak ape? tak letakkan harapan sgt, terima ape je rezki yg diberi :)

OnN!Ey:
hehe kann?
eh, okla tu, senang nnt nak fit balik, yg dah besar sgt ni yg risau tau :D anyway, tahniah jgk too u :)

liza:
hehehe tu la, mase cek up pun tak caya dah meningkat naik mcmtu hish2, samelah kite menabahkan hati ye liza huhu

phia:
hehe harap2 gitula phia, riso tak dpt je nnt :D

farhana:
insyaallah :) tq farhana

easyou:
hee time adelah tak sabar utk diharungi. harap2 begitu lah ;)

jiha:
take care too jiha :)

Diarihatiku1976:
insyaallah..AMIN :)

suraya:
erkk...itu sebab bedak setampuk tu kot tu yg nampak berseri sikit tu gagaga :)

sha:
isk isk..jgn kate gitu sha..same je kite hehe ;)

fathiyah:
heheh comel je. Aritu ade buat dah pasal entri sandwish. try belek2 balik..hehe TQ TQ, simple bangat buatnya :D

farah:
hee nak tanak terpikir jgk lah :D

maria:
adoi, tu yg risau maria..hehe. Kang di pam2 takmo turun dah :P

nurul:
uhuhu, biase2 je nurul :) tu la, perut dh nampakkan walaupun baru 3 bulan..adeh

kak jade:
hee harap benor begitu :D AMIN

anon:
heee TQ :)

Reen said...

nampak chubby la hanie.. selera makan ye? reen kurang mkn tapi tiap2 bulan checkup badan naik je.. skang da sarat memang tak larat bawak badan..

MyRule said...

Takder mual2 and muntah2 yer?..saya juga..:p

Tapi perut saya x nampak pun lagi even dah 3 bulan..huhuhu

anil lutaze said...

eksaited aku dgn kembar aku ni..dia gigih bawak kamera besar yg berat tu kesana kemari...hati2 ya darling

[ Hanie ] said...

reen:
hehe tu la, selera ade saje :D
tu yg membesar tak nyempat2 dah ni :)

myrule:
ha'ah takde. Tp kadang2 bile angin dlm badan, rase nak keluar jgk bende dlm perut, tp tak terkeluar hehe. wahh, tak nampak lg perut? bertuahnya!

anil:
hehe gambar2 mase kat rumah anil, masih tehutang lagi ni. AMbik gambar rajin, bab mentransfer adelah sgt malas huhuu. Kamu pun hati2 yer...rindu mau sembang2 sama amil :)