Friday, April 2, 2010

B & B Gathering (Update)

Sebenarnya aku join gath ni pada sabtu lepas, adelah sgt sekejap
sampai dlm pukul 1, sebelum pukul 3 dah nak kene gerak
sebab kami nak bertolak ke kemaman pulak
tu yg sgt tak puas join mereka aritu :)
tapi takpe, kejap2 pun, aku masih merasa kemeriahan dan kehangatan event tu :)


Mula2 nak ke sini, agak sukar jgk
almaklumla, 1st time sampai The Zone ni..
nasib baik diah dah pesan, "tanya je pakgad kat mane daisy hall" :)
bukan takat pakgad, adik yg jaga kat pintu masuk pun kami terjah jgk..hehe



sampai2 jer...kami terus ke meja ini utk pas kan doorgift
kami ni tolong ikat2 reben je kat rumah :)
tu je sempat kami bantu utk event ni :)
awal2 lagi dah teruja tgk isi kandungn dlm doorgift ni
sangat comel ok
ni sure diah & team lain yg puas pikir nak bg doorgift ape kat tetamu yg dtg kan

mereka2 yg sedang sebok :)


banner yg di design oleh Atim (husband Amy..btul kan?)


haha
dimeja pendaftaran lagi
sebab aku duk kat situ je, tak jln2 sgt sebab time ni, vendor2 dok sebok lagi persiapkan booth masing2..
so aku, sambung2 lagi ikat reben yg tak terbuat lagi
kat situ ade wawa & sha




puan project manager
memang tak menang tangan puan P.M dari sblom dan sepjg hari event
congrats to diah & committee yg lain! byk dpt respond yg positifkan?



dapat bergambar dgn baju idaman!
hehe berangan je lah aku nak pakai baju ni
sgt cantik dan ekslusif, kalau berminat,
sila hubungi tuan punya baju ni yer, Pn Diah :)




bersama antara org kuat utk event ni, Pn Anil :)




dan anil pun membuka booth mase tu
sgt comel deco2 nye..
untuk ketahui lebih lanjut mengenai both anil yg menawarkan khidmat wedding planner ni
boleh hubunginya di blog anil k :)



dan antara aktiviti pd hari itu
demo makeup dari Hazlie dan modelnye, ann & anil
dan disitu ade amy, bersama si kecil? :D





ni bersama puan WLT (asyhlla) dan boothnyer
scapbook kat atas meja tu adelah hasilnya sendiri ok..
sempatlah belek2 gambar2 wedding nye :)



haa sempat jgk curi bergambar dgn Diah waktu di booth nye :)
lepastu die sebok kesana kemari balik..hehe



Amy & husband tgh mkn time ni...
jadi bergambar dgn kakaknye, Amie je lah yg juga owner Merisik Gallery :)
utk mengetahui khidmat mereka, bolela hubungi dorang yer
dan semestinya, aku berjaya mendukung si comel Qaira tu utk pertama kali! hehe
baik qaira aritu, tak meragam pun ;)


dan lastly,
sebelum meninggalkan majlis
singgah di booth Qis dan die suruh memberi wish utk pasangan pengantin baru ni hehe
comel je idea dia...lepas dah tulis ucapan, masukkan dlm sangkar putih tu :D

ade jgk bergambar dgn Azie mommy to be yg dah dekat sgt ni
tapi gambar tu sgt tak menepati ciri2 piawaian bergambar utk aku yg harus kelihatan 'kecil'
so, simpan utk simpanan peribadi ajelah yer huhuu

so tu je la serba sedikit gambar2 yg ade
kalau nak tau lebih lanjut dan gambar2 sekitar event tu, bolela lawati blog2 mereka yg hadir dan terlibat yer
kpd yg sempat berjumpa dan bertegur sapa, ade waktu, kite jumpe lagi ye
yg sempat senyum2 tu, insyaallah lain kali bertegur2 pulak ye
yg tak sempat jumpe tu,
minta maaf sgt2..sebab terpaksa mintak diri awal
insyaallah, kalau ade event lagi, aku akan 'cuba' join dgn lebih lama..tu pun kalau takde hal yg tak dpt dielakkan :)

20 Komen:

phia said...

hanie, kita tak sempat jumpa oke. isk.

Wawa Vtec said...

ini link kita :)

lynn said...

awak chomel je kt luar :)

*owh~ org la kwn phia yg jmp awak arituh tuh:p hi haniee heee

Liyanaroxx said...

hehehe..terselit gak pic saya dgn kwn2 kan?pic no 3 tuh...=)

Sha Pattinson said...

kita tak sempat bergambar kat hanie ..my husband n ur husband dah kamceng ..hehehehe ...aku kelehatan sangat besar dan lebar mengalahkan orang ngandung hukhuk lantak laaa makkk

My Journey said...

sedihnya i tak dapat pergi, it looks like so much fun...yay, perut hanie dah nampak comel..heehe..

My Journey said...

sedihnya i tak dapat pergi, it looks like so much fun...yay, perut hanie dah nampak comel..heehe..

Aishah Rahim said...

Hanie, perut comel kamu sudah kelihatan dalam gambar bersama Diah. Comel. Comel. Comel.

sophisticated bridezilla said...

eh, yg tgh daftar tu sy! hehe =p

m@Ri@ said...

rugi xdpt pegi..huhu

dialicious said...

owh gamba hanie tak kecil pandai sorok ye..hahaha..nway tq so much for ikat2kan ribbon tu..sgt membantu dan kite tau sapa yg dtg awal n sapa tak..heheh..dtg kejap tu yg lebih bermakna :)

xeea said...

hanie makin comelllll!!! :p

azira.arif said...

cantik la your pic, terang..=)

NURUL said...

kamu makin comel. dah bape bulan tp nape perut sudah kelihatan yeah? comel

[ Hanie ] said...

phia:
tu la phia...sadis kan isk isk

wawa:
hee tq wawa :D

lynn:
hai lynn! hehe slamat berkenalan. mane ade comel..comot je :D

liyana:
hee liyana! tak prasan kamu waktu tu..isk isk

sha:
tu la sha, sedang bz melayan tetamukan :D haha my husband pun ckp, sgt kamceng dengan afis :D takdela dorang boring kalau gath2 mcm ni lagi hehe. Alah sha,comel je mcmtu, itulah aset kamu..betul tak? ;)

sab:
haa, dgr2 semua cari sab hukhuk. Nvm, insyaallah next gath, u bole join ;) huu, mkn tak hengat, tu yg membolat tu :D

aisyah:
hee tu la aisyah..sgt jelas kelihatan..isk2 :D

sophisticated bridezilla :
huik..yeke..hehe tak prasan waktu tu :D

maria:
nanti ade gath lg, kite join lagi k ;)

diah:
hee same2 kaseh. hanya dpt bantu mane2 yg diperlukan :D hehe, takpe2, next time, insyaallah akan dpt join lebih lame, insyaallah. tahniah puan project manager! :D

xeea:
hik2..kamu pun tak kurang jg xeea. Tak sempat mau jumpe..kalau tak bole bergambar same dgn perut2 yg meningkat membesar itu :D

azira:
hee TQ :)

nurul:
hehe tu bukan comel tu nurul..mmg membesar! baru 3 bulan dah besar mcm tu kan..hee

Anita, Mummy Adzryl said...

alaaaa.. x sempat jumpa! we were there too! huhu. :P

Mrs. Amie said...

nape I gumun cenggitu hanie?

[ Hanie ] said...

anita:
tu la nita, tau u akan dtg..tp dah pesan kat amie suh kirim slm kat u :) hehe insyaallah, jumpe kite lg ye ;)

amie:
erkk..gumun tu ape eh amie? hehe tindakan luar kawal kot huhu

anil lutaze said...

waaaa...puas hati tgk ini2 semua..cnthek dan meletsss giteww... i likee

[ Hanie ] said...

hee..tq puan anil :)