Tuesday, February 2, 2010

congrats!!!


tahniah satu!


macam di cerita sebelum ni, kwn di pejabat telah selamat melahirkan baby girl dgn berat 2.07 kg. Kecik eh? hehe takpe2, yg penting sehat dan comel :)


tahniah 2!

sahabat yg sedang sgt excited tahap aku-tatau-mcmmane-nak-describe sampai dah terketar2 dok pikir utk majlis pertunangannya yg tinggal beberapa bulan je...ahehe, plan leklok...P.A ko di sini akan cuba membantu...jgn sampai aku sendiri pun nervers..suda


tahniah 3!

tahniah kpd Sha Pattinson (blogger jgk..tapi aku tiada linknya :D) di atas selesainya majlis perkahwinannya di sebelah laki di Mantin sabtu lepas. Sebenarnya..selama ni, aku duk berhubung melalui emel & bincangkan hal fotografi dgnnya, rupenye dia adalah SHA itu.

Bole tak prasan..sampai kan, si suami yg dok tgh shoot sha & hubby, sms me,
"Rasenye sha ni blogger jgk la...rugi awk tak dtg, hehehe"
erkk..suke tau bagi org rase serba salah huu
then terus dlm kepala ni terpikir SHA sebab namanya dah mcm familiar antara blogger..Lepas tgk gambar2 yg fuzuri design dah ambik..
haa sah la, betul la org yg dimaksudkan... gambar Sab & tunangnya, dan Anil & suami :) pun ade
Sorry tak dpt dtg kawan2...kesihatan kurang memberangsangkan
apepun, tahniah Sha.....

p/s: tahniah kpd alena yg telah selamat juga majlis besarnya :)

9 Komen:

Didi Nadhirah said...

tahniah kepada semua

NURUL said...

tahniah semua yeah :)

phia said...

ingatkan hanie ucap tahniah untuk diri sendiri. hehehehe. tahniah kesemuanya!!!

Dayu said...

ni bila kitaorg boleh nak ucapkan tah iah kat hanie lak ni??
jgn simpan rahsia lama2..

nurarinab said...

tahniah!!!!tahniah!!!

fikaryna said...

tahniah n hepi utk yg berkenaan..huhu..

extraordinary journey said...

tulah sedih hanie tak datang...kalau tak boleh jumpa..tapi nanti 20 feb hani datang kan?? inshaAllah right..

hanie, my gambar, kalau my perut nampak extra buncit, korang photoshop k hehehe..

i tak pregnant k..baju cotton tu keras sgt..hesih..my gambar,yg i took with my camera, habib cakap i look like 5 moths prengant..i pun terkejut sgt....its the baju..but adalah perut ni pun tak kecik sgt.hehehe..

anil lutaze said...

haah...kt mjlis sha.tgk suami hanie ada..trus excited.tnye hanie mana kat dia.dia kate hanie direhatkan buat smntara waktu.
erk..lain mcm bunyinya.
lantas tanya lg..
ada berita gembira ke???
dia kate tanye hanie sndiri...
waaaahahaha...
masa tu..trus tau....yay!!!

[ Hanie ] said...

didi:
thanks didi

nurul:
tq nurul :)

phia:
huu takdola, belum lagi :D

dayu:
auuww, comelnye komen dayu ni hehe

nurarinab:
hee tq tq tq :D

ryna:
hehe tq ;)

sab:
haa, insyaallah dtg your wedding :)
ouh yeke, mcmtu rupenye..hehehe insyaallah, akan beritahu suami nnt ;)

anil:
huhu, yeke anil. Tu la, kalau ikut, sure dpt jumpe dan gosip2 kan isk2..takpe2, pasni cari peluang lain ;)