Monday, January 11, 2010

Tiada ape mahu hapdet

mood swing swing di awal minggu

Tgk AJL semalam?
Puas hati dengan keputusan?
bab Aizat punye persembahan lagu Pergi tu best
1Malaysia punya konsep
performer indian lady tu, sgt syahduuuuu dayuuuu jer
terbayang2 Shah Rukh Khan menenungku tatkala itu...erkkk?
dan aku terimginasi yg merepek
kalau sambung lagu Boli Chudiyan pun...
macam kene jer intro mcmtu...hik

Kumpulan Search, tetap legend
aku soka!
rase rock tu, tetibe jer menusuk kalbu
rase macam nak mencadangkan pulak pertandingan, Juara antara Juara-juara Lagu
sure happening habes!

6 Komen:

fikaryna said...

mmg performer indian 2 mcm bwk kita ke hindi film kan..syahdu jer..huhu..( walau bkn peminat setia hindi film )

fabulous.farah said...

tak tengok sebab tido awal.haha

mieza said...

kita pun wat entry pasal AJL..takyah cadang pertandingan juara antara juara..mmg last nite was like dat pun

anil lutaze said...

tang juara antara juara tu saya setuju..tp tkot sbb kite berada di zmn berlainan maka kualiti pon berlainan...sulu x brp moden..kini semakan moden..maka...tako tx adil...

tp kalau buat gak..mmg happening...

bygkan ramlah ram dgn kau kunci cintaku bertanding dgn meet uncle hussin plak kan...hahaha..gempakss

Nariko said...

apa2 pun i suka black nye sore.. mmg the shitzz.. agaknya kalau bg i lagu tu mmg pecah tingkap ghumah.
anyhoo.. yg tak kenan tang dia pi cium mas idayu. c'mon lah

[ Hanie ] said...

ryna:
hehe tu la pasal. sure bangga bwk lagu juara kan? :)

farah:
erk...aiaiayai, takpe2 ade ulangan kot :)

mieza:
he perlu lebih byk lagi :D
dan pertandingan yg official punye :D

anil:
hehe best jgk bayangan anil tu :D sure gempak dan menjadi sejarah!

azie:
haa betul tu azie..hehe terlalu open isk