Wednesday, January 20, 2010

Senyap?

oihhh...
lame gile tak updet blog kesayangan nih
ade yg rindu ker?? adeeeee??
lempang diri sendiri

tetiba dua tiga hari ni,
aku rase mcm pekerja yg sangat dedikasi dan sgt penting
kepala statik kat laptop jer..
nak tgk org keliling pun, rase mcm tak sempat
ni kan pula nak pegi ke toilet, nak mkn...
ouh
terasa mcm...sangat terhad!
gilela,
3 hari bertungkus lumus yg amat hebat,
mcm nak patah pinggang dibuatnya
haih

suami pun asik tanye..."arini tak updet blog?"
haa nak approve komen dan reply komen pun tak terbuat...ni kan lagi nak mengarang huehue
ni pun cepat2 taip sebelum memulakan aksi stunt kepala keras di hadapan laptop dimulakan kembali

nantilah, dah stabil..aku cerita byk2 kay? :D

Anyway,
buat insan tersayang..suami ku...
selamat hari lahir buat awak :D
semoga bertambah2 rezki...
dikuniakan kesihatan yg baik..
dan diberikan kerahmatan hidup didunia dan akhirat! :D
sayang awak..sepenuh jiwa raga..tauuuu?

11 Komen:

NURUL said...

hi hanie apa kabar? lama tak jenguk blog hanie nie. ari nie nurul dah mula bekerja.

oneyani said...

ye saye tao...eh ye hubby kamu taoo..malah melimpah ruah dr jiwa raga kot..overload gitu!ahahaha

ni pesal bz sgt ni..munyik mcm projek besar gajah je..eehehhee

ieja said...

haah.. lama jugak tggu entry terbaru hanie..

fabulous.farah said...

huhuhu..selamat bekerja keras~

fikaryna said...

windu2..hehe..

BuTtErFlyInFraMe said...

sy pun dh jrg update blog...tatau nape..apa yg membelenggu pun tatau....huhuu

nad nazira said...

uhhhh..bizzy yerh? takpe, nnti lenkali citer banyak2 taw..jangan keje kuat sangat sampai patah pinggang..opsss..bahaya..hehe

.:ANN512:. said...

alololo..comey nye kamu berdua..hikhik..

moga berkekalan hingga ke akhirnya..

take care dear :)

[ Hanie ] said...

nurul:
hai nurul! baik2 ajer :D
wahh dah masuk keje eh? mcmmane perasaan? :)

oneyani:
haha gajah? hik2..tatau la, mcm biskut, kejap bz mcm hape, kejap rilek2 ajer hehe tp paling best, yg rilek2 la kan :D

ieja:
yeke. terima kasih, insyaallah akan cube updet byk2 hee :D

farah:
hehe, selamat2..jgn sampai tak larat udah :D

ryna:
auwww :D TQ TQ

alena:
hehe byk fikir pasal majlis kot? tu yg mood dah kurang eh? harap semuanya berjln lancar ;)

nad nazira:
hehe tu la pasal, seksa wooo :D

ann:
AMIN :) Thanks ann hehe

anil lutaze said...

Ouh samelah haniee...skrg ni agak malas nk update blog..kwn2 pun x terkumen...adoi...btw selamat harijadi kpd suami awak...yay!!

[ Hanie ] said...

tu la anil, knape yer? sebab dah bertambah umur? haha
terima kasih di atas ucapan itu :D