Thursday, January 28, 2010

Sekejap betul mase berlalu

semalam terima berita dari kawan di tempat keje aku ni
yang die dah nak bersalin anak pertama!
rase baru brape hari je pegi shot gambar dorang kawen bulan 3 yg lepas
rase mcm baru aje tau die pregnant
dan arini, tgh menunggu mase utk bersalin!

Oh mase sangat-sangat pantas berlalu!
yang merancang majlis kawen, dah hampir tiba semuanya
dulu masing-masing menghitung hari mcm lambat lagi waktunya...
sekarang, dah ujung2 hari jer lagi :D
enjoy hari-hari terakhir you all sebagai anak dara yer huuu

mcm diri sendiri pulak,
tgk ticker kat sebelah ni, dah 7 bulan lebih kami bersama :D
alhamdulillah
hidup bertambah2 bahagia..dan insyaallah...
lembaran hidup baru akan dialami buat kami berdua...
syukur alhamdulillah
doa dimakbulkan
akan dicerita lebih lanjut kemudian hari yer :)

21 Komen:

newlifenewbeginning said...

ahaaa..cam ada hint2 je tu heheh..

Quiyah & Hasrul said...

hanie, berita baik eh?
i cakap congrats in advance bole tak? hehe..
jaga diri baik-baik yer, kalo betulla..

Didi Nadhirah said...

walaupun tak tau...nk ucap la tahniah,gud luck dulu hehehe

Aishah Rahim said...

macam dah dapat agak! ;p

take care okek?

Nariko said...

wow weeee... betul ke apa yg i pikir ni hanie? tahniah babe! so happy for you

ciare (^_^)v said...

wow..is it the gud news? bestnyaaa =) nak tahniah siap2 aci x??? hoho mau kena ketuk ngn hanie kang sbb i main aci tekaa jek ;p

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

insyaAllah....
rezeki ada di mana2

hhehehhe....cayok3....

Puan Jiha said...

tahniah tahniah tahniah weehuuuu...

Dayu said...

doa yang etlah dimakbulkan??
i guess..i guess..
harap betul apa yg smua pikirkan ni
kalau ye...alhamdullilah

siyes lah hanie
masa mmg mcm tak terasa..kejap je
tak lama lagi nak setahun dah kawin kan..

Liyanaroxx said...

hanie bagi hint eek?kalo btol apa yang kami pikir nih..tahniah ya!hikssssss~!!

Mrs Zamzuri said...

congrats babe.. if betol u dah preggy! bila lah plak i nak merasa nih! :(

wiena said...

wahhhh...wink wink* nak sibuk juge walaupun dh tau ape itew gud news..sila buat press conference please! i nak jd MC ok... :D. im so happy for u dear.

m@Ri@ said...

wah tahniah dear...;)

p/s:tunggu hanie citer nnt..

Wanie-san said...

ni mcm dah ade org ke 3 aje..ekekeke

cepat2 cite ye kak hanie!

Amy-Wan said...

wah..bestnyeeeee..tahniah!!! =))

cik yaya said...

hanie, korang sangat comel pls :p
been sneaking u(haaaa...takut takk?) for a while ;)

but since mcm ada berita gumbira je..nak drop by jgkk..teehee

link u :)

AmyMizzunderstood said...

aik aik...ok semua..siap sedia dgn soalan panas kat hanie..masa wedding amy nnt!!hahahhaa....mana nk boh hanie ni..meja pengantin nak??leh gossip?!

@yue said...

dh dpt teka dh...:D

ieja said...

hee,, hanie.. macam nak tau berita gembira jerk..

nurul aziyana said...

dlm kepala ni terfikir yg hani prgnant..hehehehe..betul tak??betul x??betul x??betul kan..

[ Hanie ] said...

kpd semua:
hee so lovely and sweet lah kamu semua :D AMIN. smoga doa2 kalian akan termakbul. Akan di kompemkan bile dah disahkan yer..(aperda ayat) hehehe