Thursday, January 21, 2010

rindu lagi

hak,
aku memang macam ni.
rumah parents tak jauh mane...tapi rindu tetibe!
tettt tett tettt..
harus cari peluang balik kesana secepat mungkin

Kejadian hari semalam?
berjalan dengan lancar! gagaga
ade surprise kecil yg aku buat utk suami..
tapi surprise tak berapa nak surprise sebab dah tersalah plan huuu

akan diceritakan kemudian yer

p/s: ehh entri2 aku lately ni, asyik to be continue ajer eyh? :P


9 Komen:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

dah mcm drama kat tv3....
ada sambungan2

hehehhehe

Riena said...

mcm slot... ada sambungan..ekekke

m@Ri@ said...

br pas jumpa pn akan rs rindu kan..husband sll bising sbb tibe2 nangis bila rindu kt mak..hehe..

Didi Nadhirah said...

post bersiri hehehe

newlifenewbeginning said...

ur like my husband..coz umah dia dekat je kat klang..my hse is in shah alam..dia kalo weekday tu pas keje kengkadang dia lesap sengsorang p sana jap lepaskan rindu hehe

fikaryna said...

bole pun..hehe..serial yg ada pembaca tegar..

Nad Nazira said...

surprise tak jadik??hehe..citer cepat!

wiena said...

hanie...kim salam ibu..ckp wina teringin teh tarik ibu...ohhh setappp..terbaekkk!!!

[ Hanie ] said...

yanie:
hehe tau takpe cik yanie... laku tak kalau jual? gagaga

riena:
hehe, harap dpt mood utk bersambung ade utk smbungan tu... :D

maria:
hhe tu la, knape eh? padahal kawen dah berbulan2 jgk ni :D

didi:
hehe, tu la, harap ade yg sudi membaca..hee

mieza:
haa? betul ke? heheh,tp i takdela nak kesana sensorang...kang parents pelik pulak huu

ryna:
haha tu la, mood bersambung2. tu yg payah tu :D

nad nazira:
haha sabar2, akan kumpulkan tenaga utk bercerita heee

wiena:
hehe sudah sampaikan. Ouhhh yeke? haha, hanie ckpla kat ibu, die dok pikir bile yg wina rase teh tarik die? uhuhu