Wednesday, January 13, 2010

Pelamin & Hantaran yang indah


pic kredit kepada FD Flickr atau Fuzuri Design
semua hiasan dan gubahan: Zaifie Zainal


sangat detail dan cantik gubahan hantaran dari Kak Zai
Hiasan meja makan beradap, pelamin & bilik pengantin...walaupun simple tp hasilnya gorjes!
memang sangat admire dengan hasil kerja Kak zai ni dari dulu...
sampaikan entri pelamin anganku dulu pun, refer kpd hasil beliau :D
rase macam nak duduk sanding lagi sekali tgk pelamin yg cantik-cantik
heh
simpan aje lah hasrat tu hanie...
baju nikah dulu pun dah bole masuk muzium..dah tak muat!
hishh...
tak sedar2 lagi neh



suke gambar ni!
adik beradik, keluarga syaz adalah sangat sporting!
aku pun excited tgk aksi2 familinya :D

13 Komen:

oneyani said...

ni mao beriban2 untuk pelamin dan hantaran..kawen ngan org kaye bole la kan..huhuhu

Riena said...

semuanya cantik2 belaka... hntran pelamin bunga pahar... sukanyaaa tgkkk

Nariko said...

wow.. terujanya tengok.. skrg ni kalau tgk pink mesti bersinar2 mata i. hantaran syaz mmg cantek giler. love it!

ciare (^_^)v said...

wuaaa cantek2 lah gamba ni :) hantaran, meja makan beradap, pelamin sume meletop nyahhh. lawooo.

farah fatihah said...

cantik gilosssss!!!!!!

♥♥relyza♥♥ said...

chanteknya!!!
suka yg simple + nice mcm ni...
blh apply on my own wedding nnt ihiksss

xeea said...

loves the color!

fabulous.farah said...

sweet nye hiasan meja pengantin. iloike~

[ Hanie ] said...

:

oneyani:
huuu, takdela mcmtu, it's all depends on your own budget :) Ni tak gune fresh flower, gune artificial je, tp tetap nampak cantik :) accept for hantaran, mmg gune fresh flower. pengantin kene pandai2 ape yg terbaik utk diri sendiri, yg penting, tak terbeban nnt ;)

riena:
hehe, pasni bole dpt2kan idea lagi ;)

nariko:
hehe, nampak sweet dan fresh rite? ;) ke tu tanda2 u nak dpt baby girl ni azie? heee

ciare:
tu la, bole buat sbg rujukan eyh ;)

farah:
awk suke pink jugakkan? hehhe sure la suke ;)

relyza:
betul tu, walaupun gune artificial flower, tetap cantik kan ;)

xeea:
me too! sume combination color, ade color feveret :D

fabulous.farah:
hehe, tu la, lagi2 colornye sgt menikam qalbu! :D

Anonymous said...

wah,mmg la it cost me beriban2 sikit je. tak la byk punye riban riban, bankcrupt mak nak gali duit nnt. But i guess to compare with oths ZZC price is very the reasonable amat! and kak zai is so sporting and adorable.

Thou the pelamin is from artificial flower, it came out so stunning and gorgeous!

hantaran is freshly from fresh flower which i adore so much, seminggu lepas wedding br layu..so worth to pay for that.

meja beradap was a last minute plan. thankx to kak zai for the idea. yg air pink dlm tu, it was my idea. ttb menarik plak.(dah habis aku puji diri sendiri plak, hehe)

overall, hanie and her hubby did a great job thruout my wedding! thanxxx

xoxo,
syaz

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

pic2 yg chantekkkkkk.....

=}

Liyanaroxx said...

wow!!!kak syaz punya wedding mmg tip top!!!!x sangka plak hanie photographer diorg...=) sweet je kak syaz & abang anas!!!=) CANTIK btol hantaran depa!!!=)

[ Hanie ] said...

syaz:
hee thanks a lot syaz for your comment and explanation, senang org2 lain nak rujuk :D thanks once again both of you and your families yg bg kami peluang ni ;)

yanie:
hee tq cik yanie gebu ;)

liyana:
hik, liyana kenal ke? hehe kecik betul dunia ni yer ;)