Wednesday, January 27, 2010

chipmunk


daripada suami ajak tgk movie hantu jerangkung yg akan membuatkan kepala ni dok memikiornye pat-hari-pat malam
baik ajak aku layan cite ni
kang ade yg terpikir ade bende bertenggek laa
menenung laaa..hishhh, taknak pikir!

jd si suami isteri ni dah menengok movie ni last week
sebelum ni dok tgk yg 1st kat tv jer
boleh pulak...tetiba jatuh cinta dengn Theadore (yg pakai baju color hijau tu)

kecomelan die, buat tak tido mlm
bab punggung die yg tembam tu yg buat geram tu! gagaga
dan yg semestinya tembam dan cute mcm aku ehhh tetibe jer?

yg movie kedua ni..lebih nampak real chipmunk2 ni
siap ade watak gelfren dorang ni pulak
haihhh
serius kiut!

suami dah ckp..kalau ade la kat dunia ni,
ade jual dorang ni...beribu pun die sanggup bayar!
hewwwaaah..tapi nasib baikla kan takde
kalau tak..sure ade yg terabaikan ni kang huhu

preview cite ni klik sini

p/s: aritu ade preview cerita alice in the wonderland versi manusia..ehh tak sabar nak tgk!! :D

6 Komen:

ciare (^_^)v said...

wuahh alice in wonderland versi manusia?? yeayyy bestnyaaaa =D

Nariko said...

hanie! i pun tak sabar tgk johnny depp dlm AIWL. tgk dianyer movie poster pun cam menarik tertarik jer

faRhaNa said...

waa...dh tgk erm..alvin n the geng nih..adehh, xde mase mau nonton..

sy jugak sgt suke tgk yg 1st tuh..;-)

anil lutaze said...

kalau wujud lah diorg ni real...x tahu lah nk kata ape...ahahaha

alice in wonderland...woww...mmg x sbr

[ Hanie ] said...

ciare:
tu la, tak sabar! hehe :D

azie:
betul tu! alice in wonderland ni lah yg menjadi peneman setia di tv mase kecik dulu..kalau boring je, pasang videonye haha

farhana:
hehe, takpe, nnt adela kat tv tu, tp tatau la bile :D best kan? comel jerrrrr huhu

anil:
haa tu la anil, tak dpt byg :D
minat jgk cite tu? same2 kite nantikan kemunculannye hee

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

jom tgk citer JERITAN KUNTILANAK....

heheheh