Friday, December 11, 2009

Ucapan Ikhlas

Kepada semua bakal pengantin yang akan bernikah ujung minggu ini dan kpd pengantin2 yg telah selamat majlis besar mereka
tahniah di ucapkan
terima kasih di atas jemputan kalian semua
tapi macam sedih dan ralat pulak tak dapat memenuhi jemputan you all :(

Apepon, doa aku, sentiasa bersama kamu :-)
semoga selamat menjalani kehidupan baru yg penuh dengan 'surprise' kadang2 tu :-)
sabar, tolak ansur, ambil berat, tanggungjawab dan sayang menyayangi tu...
harus dipupuk supaya segar-bugar sehari-hari
jangan awal-awal je indah-indah belaka
kemudian, bermasam-masam kelat pula :)

pernah aku terdengar dari kalangan rakan ku yg baru berkahwin
"kau ingat kawen ni senang dan best?"

jadi, dgn kata2 tu lah, aku sentiasa beringat pada diri sendiri utk perbaiki dan bersedia mengharungi keadaan2 yg kadang2 tak terpikir pun nak berlaku :D




apepon, perkahwinan adalah sangat indah, saling melengkapi antara satu sama lain
jadi
sama-samalah kita menjadi isteri yg terbaik untuk suami-suami kita
selamat pengantin baru semua!!! ;-)


p/s: entri adalah untuk ingatan penulis blog juga, yg masih terasa kehangatan raja sehari itu bluweeeek! :P

15 Komen:

atiQah adNan said...

wah.. mood pengantin baru lagi ea hanie... tula ramai sangat jemputan.. qah kawen nanti datang tau.. ^^

aleena said...

sweet pic nie:)

m@Ri@ said...

hari2 kena ada mood pengantin baru..;)

ungu violet said...

kawen memang best!tapi banyakkkkkk dugaann...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

selamat pengantin baru kepada yg bakal naik pelamin

hehehe;.....

GreenJade said...

tetibe terasa mood pngntin baru puleks hehehehe

*btw somel pic model2 payung itu tih tih tih :D*

wiena said...

hehehe..sy mau booking kamu sama seben kamu. saya mau tunang sudah..tetttttttttttttttttt.

Amy-Wan said...

hahaha...still in honeymoon mode jugak!! yeah!

dialicious said...

diah setuju dgn hanie.marriage bkn end of problem but its another new book..kenal semula pasangan kite..susah mmg susah mula2 tp makin lama makin susah tanpa dia kan.hehe

xeea said...

love the pic to bits!

[ Hanie ] said...

atiqag:
hehe insyaallah, kalau tiada job yg bertindih :)

aleena:
hehe, mekaseh, abis pengantin punye payung jadikan prop :D

maria:
setuju!!!
baru lah rase sentiasa muda dan berseri..erk ade kaitan ke? haha :P

farah:
yer, setuju juga!!!
perlu byk kesabaran ;)

yanie:
cik yanie ni bile ye? ;)

kak jade:
haha tu la, walapun dah lama, tetap terasa baru :)

wiena:
ohhhhh, bilekah itu wahai cik wina? silelah beritahu dengan kadar segera yer...ouhhh kalau betul, i'm happy for you..auww, nervers!! :D

amy-wan:
haa tu la, sampai skrang masih kadang2 terasa, eh laki aku ke tido kat sama katil ni haha, bole? :D

diah:
haah betul tu. totally different ;) kene byk belajar perangai masing2 :)

xeea:
hee TQ puan xeea :)

Dayu said...

kita yang tentukan sama ada nak jadik kan perkahwinan tu 'terbaik' atau 'nightmare'

*kawin mmg best lah wweehhh, gi kawin cepat!!!

oneyani said...

wow gojes gitu gamba ni..tp kalau mulut sang suami di cover ngan payung tu lagi nampak lebih 'misteri' ahahhaa

NURUL said...

rindu nak jadi pengantin kan? ooo skrg musim korg awin

[ Hanie ] said...

dayu:
betul tu dayu, yg penting, persedian mental sgt penting :D

oneyani:
wopss! hee tu la, lagi nervers dibuatnya haha :D

nurul:
tu la nurul :) tgk org2 lain kawen, terus mcm nak dok atas pelamin lagi :D