Tuesday, December 8, 2009

My BFF Wedding - Fairuz

Majlis ni berlangsung 20hb November yg lalu
Aku hanya berkesempatan menghadiri majlis nikah nye aje sebab pada majlis sanding, kami ade job kat Manjung pula

waktu majlis nikahnya aritu, kami, 2 pasangan je yg hadir ini bagi teman skolah shah alam yer
aku dan suami, intan dan suami :D
kami ke sana sebagai fotografer nya
tapi aku direhatkan kata suami, bagi can nak pakai cantik-cantik member rapat kawen kan
tugas di ambil oleh adik iparku ;-)
TQ bossss! I love U hee






Aku tak pernah jumpa atau tgk pun gambar suami nya sebelum ni..he's very nice guy
aku tatau, tetiba aku rasa sayu je bile tgk fairuz a.k.a ayuech ni nak bernikah
hahaha time aku kawen dulu....korang sayu mcm aku tak neh??? :P
alhamdulillah, semuanya selamat.
dia nampak sgt sweet dan cantik...pelamin pun sgt indah
memang fairuz ni berperwatakan lemah lembut sikit berbanding kami2 yg lain ni :P (member rapat ketika itu adalah 4 org)





setelah terlaksana nya majlis tu, cukuplah perkahwinan 4 sahabat yg dulu kononnya di gelar ASHAFAIN -ashila-hanie-fairuz-intan
hahaha tetiba aku teringat perkataan kononnya gabungan nama kami berempat..cayalah!
empat-empat dah selamat berpunya
sorang dah jadi mak org, sorang bakal menjadi ibu, sorang masih berusaha gigih aku la tu dan sorang baru register club :D





Ayuech, aku doakan kebahgiaan selamanya buat both of you
semoga menjadi isteri yg solehah dan happy with your new life :-)

ni aku tempekkan beberapa gambar mase majlis aritu


p/s: baru aku perasan, gambar kami... suami tak upload pulak :D Later eh

p/s/s: lagi gambar di Fuzuri Design atau Blog

10 Komen:

s.c.h.u.l.t said...

oh so sweet!! :)

(tiba2 rasa nak kawen. HAHA. gatalmode)

anil lutaze said...

aah lah hanie...pnt skroll cri pic awak...hehe

atiQah adNan said...

nice sangat semua piccas ni tau..
hee~ time kiss dahi tu paling cantik.. ok je kan nikah pakai tudung berawning bila laki nak kiss kita just dongakkan kepale je ye tak? huhuu~

puan.farah. said...

cantik kan plamin. suka gambar 2nd last. rasa macam nak kawen lagi =p

[ Hanie ] said...

scult:
hehe, no problem, tiba seru, teruskan ya! ;)

anil:
hehehe terlepas pandang, takpe, nanti up lain ;)sian awk penat skrol ye hee

atiqah:
haah, kene bersedia. Kalau tak, kang jadi kelam kabut jgk haha, saya ade pengalaman :D

puan farah:
hehe tu la, terasa kan, nak uruskan semua2 hal perkahwinan balik :D

Nariko said...

love all your pics la hanie.. sgt terang dan nyata.. canon or nikon? huhu

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

samat pengantin baru....(^_^)

haih..penat dok wish kat orang jer nih.....tgh tunggu masa bila orang nak wish kat cik yanie gebu plak

hahhahhaa

oneyani said...

baju..pelamin..dan pengantin sume cantek!ah...ni yang xsabar nk kawen..tp jadi ke mcm ni??huhu

fei said...

hanie!!! cantik la sume gambo.. x sabo nak tunggu albumnya.. kepada sume yang wish tu time kasih la yer.. hihi

[ Hanie ] said...

azie:
thanks azie :) kami pengguna Nikon :D

yanie:
hehehe same2 kite mendoakan ye cik yanie ;)

oneyani:
hehe, insyaallah, pasti dtg hari besar itu ;)

fei:
muhehe, dah balik dari honeymoon ker? tq tq, korang pun mmg sporting mepossingkan diri ;)