Thursday, December 31, 2009

Announcement by Fuzuri Design

Sticky mode - untuk entri baru, sila skrol ke bawah :-)


!!! hari terakhir !!!



klik Fuzuri Design untuk paparan lebih besar :D


7 Komen:

@yue said...

photog ni tiap2 thn mesti naik kan reganya :p

Mrs. Amie said...

berapa banyak naik nie? hamboiiii! tapi mmglah.. nampak mcm senang jer nak amik2 gambar nie. org tak pikir pun pasal penatnya nak buat editing, kos print etc.. kan? so, i pun nak naikkan harga jugak lah.. hahahaha...

Sabby said...

alamak...dah naik harga??

nasib baik i sudah enquire awal...kan??

[ Hanie ] said...

kak ayue:
hee naikkan sikit :) tp insyaallah, tetap reasonable, masing boleh dirunding ;)

amie:
20-30% :D
hee tu la amie. setuju2. demi meningkat produktiviti dan hasil kerja..erk (mcm berpidato sudah) :D haa, boleh pikirkan jgk tu utk MG pulak ;)

sab:
hee yer, naik pd tahun depan. Segala yg sudah booked dan bertanya pd tahun ni, still guna harga lama, tq sab! hee ;)

Puan Jiha said...

hanie...jiha ada email u something...cek it out ya ;)

Sabby said...

ohh..alhamdulillah..nasib baik..

[ Hanie ] said...

:
baiklah jiha ;)


sab:
hee :) tq