Tuesday, November 17, 2009

Sudah Selamat Pulang

Sudah selamat sampai semalam pada jam 9.30 mcm tu di LCCT
Huwaghhhhh
hari ni dah masuk keje balik...mood masih ala-ala Mahsuri lagi ni
mood burung Lang jgn cakap la..memang menebal lagi ni

nanti la aku updet entri di sana ye?
ke dah tak sabau2 nih?
kepada yg antar emel tu, nanti akan di reply secepat mungkin

ehhh kein pun ke sana jugak??
nampak tak muka berlengas-kontrol-ayu-yg-dah-tembam ini? Hahaa.
adoi boleh sama destinasi pulak kan

oklah, akan bersambung nanti ;-)

p/s: nak khatam blog u all pon dah terkebil-kebil dah ni

5 Komen:

NURUL said...

hanie cpt2 update gmbr :)

m@Ri@ said...

bestnya..sila upload gamba jln2 itu yek

anil lutaze said...

samelah...anil dok kt cni diam2 pon nk kena khatam blog depa ni..

hanie...uuu...meroyan2 saya ni nk g langkawi gak...blom tgk pic lg...jelesss

nurul aziyana said...

sila cepat update tmpt2 menarik kt langkawi..terasa nk terjah kt saner jugak..dh lamer xpergi

[ Hanie ] said...

nurul:
alemak, sempat tak upload sblum nurul bersalin ni? huu berikan sedikit masa lagi eyh :D

maria:
hee tang byk tu yg lambat sikit tu :D

anil:
hehe ye yer, kami pun pegi tempat yg biase2 je anil. Tp ade jgk pembaharuan yg hanie tak pernah tgk lagi..tunggu eyh ;)

nurul aziyana:
huu nanti eyh, dlm proses utk memilih gambar :D