Monday, November 30, 2009

Ouh, terharunya!


alahai, cinonet la pulak image nih
klik la utk tumbesaran

Terharu gile dapat komen mcm tu
walaupun tah sape-sape yg bagi komen yg berjaya menaikkan semangat tuan blog ini utk lebih menerbitkan entri-entri yg berinformative dan professionally written nih kata dia gaaga
walaupun aku tau itu adalah Spam..aku sayang nak delete dek non
takde sape yg nak bagi komen2 mcm ni, melainkan spam2 yg baik hati mcm ni hahaa
silelah bagi lagi....aku soka! :P

tapi maaflah, ia hanya tidak akan diapprove
hanya utk tatapan tuan blog yg perahsan ni ajer :P

12 Komen:

oneyani said...

ala memang pon!tp knp xnak approve..pe salahnye..u deserved it lor!hehehe

i pon suke baca ur blog sempoi dan padat dgn info...tu die pujian sekali lagi...nak approve x ni?ehehhe

oneyani said...

hm xpnh dgr pon pasal sejarah bangunan ni..ke sbb yani ni yang sgt ketinggalan...thanx for da info..

cantek gamba!

dialicious said...

approve jeee x kesahlah spam ke apa ke..diah setuju je!heheh

anil lutaze said...

hahahaha...spam yg baik hati mmg wujud er.... tp sesekali dia dtg mmg bes la..

fikaryna79 said...

mmg informative pun..huhu..

NURUL said...

nape tak approve hanie?

[ Hanie ] said...

yani:
erm mcm kurang popula jgk la bangunan ni :)

yani:
erk? heee tq kerna pujian itu, yg ni sure la approve, sebab kenal, bukannya spam :D

diah:
eheh, kang approve satu, kang berderet plak yg datang nak promote advs dorang hee :D

anil:
hahaa tu ar pasal. puji2 ade makna tu sbenarnye :D

ryna:
haha ye ke? tang mane yg berinfo tu yer :D

nurul:
hai nurul, selamat kembali! :D hehe saje taknak approve, tu komen iklan2 tu sebenarnye :D

m@Ri@ said...

wah mmg boleh buat tuan empunya blog teruja..;)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

ni nak tumpang komen..


tuan punya blog nampak makin berseri2 makin cun....hahhahah

[ Hanie ] said...

maria:
haha tu la pasal :D

yanie:
errr, terima kasih daun keladi tuan empunya komen :D

nad nazira said...

ekali sekala berperasaan 'perasan' adalah tidak mengape..:)

[ Hanie ] said...

hehe, betul tu :D