Thursday, November 19, 2009

Model? Anda Berminat?

Siapakah itu?
Anda berminat?
Model tembam dan bini org ini?

Hahaha...
tiba2 aku terexplore folder2 lama
terjumpa gambar2 ni
ni di ambil sempena nak tolong member kami yg baru nak berjinak2 membuka butik andaman pengantin.
Ade la dlm bulan jun tahun lepas usia gambar ni
ntah ape kehe tah member aku tu nak ambil aku jadi modelnya?
agaknya sebab tunang aku (masetu) tukang ambil gambar kan...so senang.
tak kekok kalau nak buli aku nak berposing sakan..

mase penggambaran ni, aku agak berisi eh sekarang lagi-lagi la berisi
so ade la baju yg aku tak muat nak pakai
huuu
nasibla kan...time ni baru sebulan lepas bertunang..
tu yg badan bagai di pam-pam, happy lah katekan
nak kancing tang pinggang pun, jenuh kempis kan perut
tu nasib tak terabak jer tu
mau ade yg tak lena tido cari kain nak ganti kang


model oleh - Hanie
kuang kuang kuang
geli aku nak taip model tu
takat model suka-suka bolela
nak suh aku involved dalam profesional?
errrrr...baik takyahla
mak tak rela, glamor sgt u :P
kang datang simptom ketaq lutut aku kang...
sehari semalam tak abis2 shoot dok layan ketaq beramai-ramai
menghabiskan boras ja



Ohhh...
so lovely rite? lempang-diri-sendiri!
ntah gaya posing ape la yg aku buat..
hentam kromo jer
asal ade org nak snap...otomatik baka keayuan tu datang hahaha

hewahhh...
konon feel feel jadi pengantin la tu
tah berapa org manusia yg lalu lalang kat situ
nasib dorang tak mintak otogerap je lagi
kot2 dorang pikir supermodel mana la tgh beraksi kan
"kak..bukan supermodel ni...bumpermodel bolelah"
gile malu mase ni, ni la 1st time aku dok menggayakan dan berpakaian mcm ni di khalayak ramai
kalau betul2 pengantin takpa...
ini nun setahun lagi baru nak jadi pengantin kan



nampak gemuk kan aku dalam gambar ni?
sure failed la kalau nak antar interview kat pusat modelling nak buat model sambilan
tgk side depan..ok lagi
tang side tepi...hancus!
dugong pakai kebaya lagi cun la Hanie oii!

p/s: ehh, entri Langkawi postpone dulu eh :D




14 Komen:

puangulagulakapas said...

sweet ajo.
hihi.
:D

fikaryna79 said...

uihh..cun la..

Puan Jiha said...

pewwiiiittt hehehe

myheart said...

canteknyeeee..paling suke pic no 2 ngan 3..canteeekkk sgt..

Wanie-san said...

chantek!!nak sain kak hanie!!hihi

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

fulamak...
model tu...
hehhehe.....

cun!

anil lutaze said...

hanie...sgt cnthekkk lah...lawa giler...x gemuks pongg

hidden.wing said...

melethop okaayy! :D

[ Hanie ] said...

puangulagulakapas:
huu, main hentam je ni :D

ryna:
uihh... :P

jiha:
huu mcm konsert plak dah :D

myheart:
hee TQ TQ :D

wanie-san:
hahaa boleh2, nak sain kat mane ni? idung bole? gagag :P

yanie:
erk, model tembam-berlengas-katik :P

anil:
hahaha kamu anil, menjaga hati kah ni? Skrang lg2 la gemuk, tunggu entri seterusnya ;)

hidden.wing:
huuu yeke? mekaseh :D

m@Ri@ said...

cantiknya..tak gemuk pn cik puan hanie..cun je..

Putri Ramlan said...

wow! cantiknya gmbr yg kat bawah lorong2 terowong tu! nak tau kat mane boleh? :-D

ungu violet said...

uuhuuu peewittt!
model tuuuuu..
cun cun!

xeea said...

err.. tak sangka ai ade kawan artis, u! :p

[ Hanie ] said...

Putri Ramlan:
tu kat taman tasik titiwangsa, putri ;)

farah:
errr, model tembam! :P

maria:
hehe tak gemuk? camera treat tu, yg sebenarnya adalah agak besar huu

xeea:
hahaha kelako je ayat mu itu xeea :P