Wednesday, November 4, 2009

Majlis Cukur Jambul - Fuzuri Design



Comel sungguh Si Hayden ni tau! :D
Entri Penuh di Fuzuri Design Blog atau Fuzuri Design Fotopages


15 Komen:

Puan Jiha said...

hanie...if event mcm cukur jambul ni...u charge brape

aiesya said...

uuuuu...bestnyerr...

aisyah dok google gambar photography untuk preganancy tadi..sume cun2..tapi mak aihh seksinya..klu kita buat berdua jer..hanie segan tak.??hahaha... ;p

but ape2pun, bulan 1 jadi tauuu...mase tu 8 bulan ok kot nak amek ourdoor.. tp takde idea kat mane yg cantik..hmm.. ;p

fikaryna79 said...

gambo canteq..n baby mmg cute btl!..

HANIKO ARIHYOSHI said...

ala...ala somelnya si hayden ni kecik2 dah pandai wat model face!!

newlifenewbeginning said...

hanie..kita ni baru beli camera baru tau..tp semi pro je la bukan pure dslr..

tgh dok prektis2 la ni..hanie ada recommended website tak nak belek2 tang camera ni...pasal shutter sume la

oneyani said...

ni pengacara WHI ke?

BuTtErFlyInFraMe said...

kiutnye bebi....

suka rambut azura ;p

Anonymous said...

wah! dh ader org start pki namer hayden yer
hehehehheheh... time i branak dulu..sumer org pelik naper i bubuh nama tu kt anak i...ish3 sebut pun salah

Sabby said...

wah you all punya pics is getting nicer and nicer...sgt cantik...your hubby very talented..

ieja said...

hanie..cantik semua pic ni.. menarik la sgt..

[ Hanie ] said...

Puan Jiha:
hee nnt i contact u personally eh ;)

aiesya:
hak2...segan? errr, aisyah segan tak? huu :P takpe2, nnt kite discuss dgn lebih detail eh ;)
tq aisyah

ryna:
TQ ryna :) baby tu mmg cute sgt

HANIKO ARIHYOSHI:
hee tu la, bile tgk pun, sejuk mate memandang ;)

newlifenewbeginning:
ooo ic. good good. Nnt i asked my husband eyh...kite pun blajar dari die je hee

oneyani:
haah, penampilan khas setelah dia bersalin :)

aleena:
yer, suke jgk, nampak fresh je kan? teringin mau potong begitu jgk! ;)

anonymous :
haa, betul tu. Nama unik kan? kami pun mase memula tu, nak sebut pun takut2..sebab takut salah :D

sab:
thanks for your comment sab :) masih belajar dr mase ke semasa :)

ieja:
tq ieja :) masih byk perlu belajar

Puan Jiha said...

hi hanie,

ni jiha nye email
bainon_mopy@yahoo.com

anil lutaze said...

auw!!!! comellah mmg comell....lg2 last pic tu..hahaha...bertuahnya mereka....

cik eja^_^ said...

ja suka tgk muka baby tuu cute hehe

[ Hanie ] said...

jiha:
thanks jiha :)

anil:
hee, bertuah? insyaallah, anak anil juga nnt comel ;)

eja:
hee tu la, rase nak cubit2 pp nye je ;)