Friday, November 6, 2009

Cepat Betul Masa Berlalu

Tup tup...dah hari Jumaat
Memang mood kalau dah ari jumaat,selalunya ngelat nak buat keje..
eh tapi harus buat tau...

tup-tup jugak la perkahwinan kami dah berusia 4 bulan lebih!
huihhh
baru rasa mcm semalam dok berlari-lari ambik hantaran kat kedai sebelum nak bernikah..
baru semalam je dok bernervers tatkala suami berjabat tangan dengan ayah ku waktu dinikahi :D

cepat...cepat...cepat
hari-hari macam2 bende yg kami berdua belajar..
yg pahit, yg manis, yg masam kelat-kelat pun ada...semua dah alami
mungkin ni baru sikit...ada seribu satu macam perkara lagi yg harus ditempuh.
seronok...gembira...kadang-kadang...
Oouchh! :D
biasela tu rumah tangga, nak aku nyanyi lagu sedangkan lidah lagi tergigit ker kat sini?? gagaga

kepada bakal-bakal pengantin, bersedialah diri utk mengharungi kehidupan yg indah ini :D
tapi jgn lupa, nikmati hari-hari 'bujang' anda dengan seindah-indahnya juga
sebab, lepas memikul tanggung jawab sebagai isteri atau suami
ia akan berubah :D

dulu, nak buang angin pun..tercover-cover
dah kawen, berkongsilah bau-bauannya....
hahaha betapa indahnya perkahwinan :D
Ehhh, maksud sebenar aku...
suka & duka tu harus dikongsi bersama...

9 Komen:

eazy said...

hihihi,
same same bau :)

m@Ri@ said...

hahah...setuju2..bab yg keluar2 angin tu lagi setuju..haha..

iTaSaZmIn said...

hanie...

setuju dgn all ut statement..
kdg2 tertanya pada diri, dah ready ke nak bagi komitmen

tapi bile pk2 balik,
insyaALLAH, when d time come, sumenye redi belaka..

yg pntg, kena ikhalas.. hehehe, sementara ada sisa masa jadi bujang, maka haruslah nikmati dulu :-p

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

selamat berhujung minggu makcik haniE...

hehhehe....teringat 4 bulan yg lepas daku pi kenduri mu

kekkekke

Hantu Ulam said...

hehehe..tul tu kak hanie. cepat sgt ms berlalu. rasa cm br semlm g kenduri kak hani. time tu juju n asben masih dlm status tunangan...hoho...

oneyani said...

kamu ni memang kelakar la hanie...sy kalau tensyen baca kamu punye nukilan pasti tersenyum..hilang stress mak noks!=p

nuni said...

Isy, aku je ke yg tak malu...? belum tunang belum apa dah openly kentut berdas2 dgn bunyi yg sangat kuat dan bau yg boleh meloyakan? hahaha.
Juga tanpa segan silu mengorek hidung dengan penuh semangat. lol.

puan.farah. said...

hahaha..aduyai..perlu ke sama2 bau..hahahah
kelakar..saya lari
tak tahan
=P

[ Hanie ] said...

eazy:
hehe, redha ajer lah :P

maria:
betul kan maria? haha :D

itasazmin:
hee thanks for your comment :)
tu la, tp bile dah kawen ni, kadang2 terpikir jgk, "ehh dah kawen rupenye aku ni" haha bole pikir mcm tu w'pun title pengantin dah tak berapa nak baru dah pun :P

yanie:
heee tu la, teringat jgk tetibe saya terkejut cik yanie dan kak jade berada di depan mata sudah :D

juju:
tu la, skrang juju dah jadi Pengantin baru Junior :D

oneyani:
err, hahaha mcm pulak yani ni. Saya hanya menaip ape yg terlintas ajor :D

nuni:
hahah aku dulu sblom kawen, ade la jgk tercover2 lagi. Tp bile dah kawen ni, nak cover mmg tak dpt la...nak lari mane pun, duk satu rumah kan :D

puan farah:
hahaha, nk lari, tp tu pun kalau bole, kalau tak sempat? terpaksa berserah ajer hidung ni dek kebauan tersebut hee