Friday, November 13, 2009

Berhoneymoon-an (editted)

nak kata honeymoon, takdela sgt,
sebab pergi sekali keluarga suami..
ke kira jugak tu? :P

esok kami berangkat...
tak jauh mana pun, pergi tempat yg ada Helang besau tu :D
Aku last pergi sana pun, waktu belajar U dulu...
sure byk dah berubah...
tapi tempat murah-murah-jual-coklat adalah masih tetap sama kan?
hahaha peminat coklat yg tegar aku neh! :D

so di sini nak minta jasa baik cik-cik dan puan-puan yang baru pegi ke sana utk mencadangkan tempat2 menarik yg harus, mesti dan pasti best dabomb untuk dilawati :D
ade tgk kat blog
Azie yg baru kesana....
teruja tahap-gaban tgk tempat kapal2 tu...
haruslah menyiapkan possing ala-ala marilyn monroe di situ dengan skirt terbang-terbang! auw!
erkk?? :P

doakan perjalanan kami selamat semuanya...
musim2 ujan ni..banjir kan?
sejukkan? gagaga




Selingan manja


14 Komen:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

selamat bercuti2 manje...

take care k....

jangan lupa cik yanie gebu.....

ungu violet said...

bestnya langkawiiiiii!


nak pergi jugakkkkk!

NURUL said...

selamat bercuti ye hanie. take care

::zAsyikein:: said...

uiks hanie gie langkawi???
ekin pun ke sana jgk esok?
uiskkkk ader kemungkinan nk jumpa nieh ehehheheh

aleena said...

besh g langkawi..
tenang ja:)

happy holiday!

cik EPAL said...

cutenya gambar...

saya klik nuffnang anda ;)

anil lutaze said...

alaa....mencik r...sumer org pi tpt elang besar tu..saya pg last umo 5 thn..sedey tau..sila tngkp gmbr byk2 tau

aMAZy EVE said...

hani pi ler wild life park kat sana...best2 leh bg binatang2 makan...

fikaryna79 said...

moga selamat pegi n selamat kembali..huhu..

Jehan Najib said...

selamat berhanimun!
jgn lasak2 sgt.. mana tau ada nk terlekat ke *wink*

[ Hanie ] said...

yanie:
hehe tq cik yanie gebu :D

farah:
hee marii ikutttt ;)

nurul:
thanks nurul :) I will

kein:
haaah?
heheh tak sangka pulak satu destinasi, naik flight ke kein?

aleena:
heheh tu la, kalau pegi bukan waktu cuti skolah, takde lah sesak :D

cik epal:
tq cik epal :)

anil:
heee bwk bersabar puan anil, lepas ni bolela plan k ;) mmg dah berubah byk sgt

aMAZy EVE:
ouh yeke? tak terpegi pun aritu huuu rugi betol! thanks for your comment :D
ryna:
thanks ryna ;)

jehan:
hehehe tq..wopppss, mane tau kan kan? :P

aMAZy EVE said...

eh hanie kata tak pergi but mcm ada gmbr jer ari tu??animal park tu kat area kabel car ker?mcmnk sama ngan wildlife park yg kiter pergi..

[ Hanie ] said...

ouhh yeker? hehe tapi tak nampak plak wild animal nye? huhu

aMAZy EVE said...

eheh kat wildlife park ti takder pun wild animal sgt..cuma ada sang buaya ngan binturong (yg ni linda rasa dia sgt rare tp tak la wild) eheheh