Friday, October 16, 2009

OoOoO Gatal yer!

klik image utk pembesaran

Ni semua gara-gara entri ini
tergeli-geli pankreas aku tgk org search bende2 ni dan masuk blog aku.
ni kire sopan lagi...
ade satu masa...siap search Raba Buah D-D- lagi tau.
Maaflah kepada sesiapa yg search perkataan2 begini dan terjumpa blog aku ni
Salah tempat lah yer
Macam mana eyh nak keluarkan dari terjebak masuk dlm search2 yg begitu?
Kalau delete entri tu, terus boleh ilang ke?
gagaga


Minggu ni agak pack jadual kami
openhouse deeparaya pon dah ade 3 (termasuk puan Anil & Suami, insyaallah, kalau masih sempat utk menyinggah, kami akan pergi yer :-))
Job kawen arini dan esok
Ahad?
Kepada semua yg konvo minggu ni pelajar2 UiTM
Tahniah buat semua!
Termasuk lah ibu aku! hihihi
Ibu aku akan konvo di UiTM Shah alam, sesi pagi.
Sape2 yg berada di sana....sile Hai Hai Bai Bai pada kami yer wahhh ade org kenal ke?! haha

Dan kami, anak dan menantu, menjadi official fotografer kpd ibu sendiri :)
wahhh nak suruh ibu aku possing ape nanti neh
dia dah request, "Nanti ibu nak pose baling-baling topi tu yer"
ehhhh, nak baling jubah pun boleh ibu :P

16 Komen:

ungu violet said...

wahh rajinnya ibu hanie study lagi!!!harus ikut nih!

modusoperandi111209 said...

adik sy pn konvo next week ;)
graphic dept.

tentang dhila... said...

tahniah buat ibu hanie...(teringat plak zaman sy konvo uitm dulu,rasa mahu ulang balik...huhu)

buah hati nya.. said...

thaniah wat ibu hanie gak..waa..nak smbg blaja gak..kalau lps kawen..mampu atau ader maser tak?huhu..

NURUL said...

uitm tetap dihatiku. mahu konvo lagi rasanya. hanie pergi ke umah anil?

m@Ri@ said...

wah rajin ibu hanie study lagi..kuat semangat ek..maria kena contohi ni..ni br nak masuk anak satu malas nak study dah membuak2..dlu bukan main lg..hahha..

hanimndroid said...

pergh... tahniah ibu hanie ye. giler gagah study

FaNaQiLa said...

cian btl org yg search benda2 xpatut tu kan, terjumpa laks blog u. mesti terbantut niat die. hehe..

wah..bgsla ur mum. still pursue her wish to study. very good.. :)

congratulation to ur mum hanie!!!

littlephia said...

Wooowwww... gigih mak hanie stadi er. Congrats to mak haine!!

;)

ieja said...

tahniah utk ibu hanie... :)

weDa said...

hehe mak kita pun baru konvo uitm last june. kita jadi dia nye OP gak. congrats to ur mom ekh :D

aleena said...

hikhik..baling jubah tue yg tak tahan..

nway congrats for ur mum:)

dialicious said...

congrats mak hanie!heheh..ambil ijazah apa nanti?

GreenJade said...

vahh bangge nye dpt ibu yg still bsmgt blaja nih

tingat kisah akok reramai baling2 sorang kwn atas rumput ms konvo dulu hikhik ;p

njoy yg bz wikend yea

oneyani said...

ade klas la ibu kamu...

tahniah buat dia ye!

[ Hanie ] said...

farah:
heee tu la kan..anak die ni pun tak terikut lagi :P

modusoperandi111209:
ouh yeke, tahniah diucapkan :)

dhila:
tq dhila, tu la kan..waktu mcm mimpi je dah grad hee

buah hati nya.:
hak2...kalau ikut hati yg mls...mmg slalu takde mase...kalau ikutkan kuat blajar..pasti bole. Tp mane yg lebihnya yee? huuu

nurul:
ouh, grad dari situ jgk ye ;) erm pegi :D nnt up kan entri nya

maria:
hee tu la, mmg respect la pd beliau ;)

hanim:
tq :D haruslah direnung2kan buat anaknya ini huu

FaNaQiLa:
hahaha tu la, takde keje la tu, byk pulak yg search mcm tu masalahnya huuh. TQ ;)

phia:
ahaks...tq tq tq :D (anaknya yg over tau :P)

ieja:
tq ieja ;)

weda:
ouh yeke? samelah kite yer :D. tahniah juga ;)

aleena:
haha tu la, penah dibuat org tak? :P

diah:
thanks diah. ambik degree ;)

kak jade:
hehe, tu la, pengalaman yg best kan? tq ;)

oneyani:
tq yani ;)