Thursday, October 29, 2009

Arini Aku Emo

Perpisahan itu, selalu terjadi, kepada insan yg bercinta...

Ehhh
tetibe je masuk lagu Perpisahan tu je yg terlintas kat dlm kepala
aku tak bercinta pun dengan dorang2 ni
tapi aku sayangkan mereka2 ni yg dah lama jadi BOS BOS aku yg best!

Arini dorang last day kat sini...
sedihhhhhh wooooo!
tadi aku jumpe personally dgn dorang2 ..
baru nak buka mulut, dah meleleh2 air mata aku
blom aku ckp, "please remember us and, please..please..please kamu jgn nakalvisit us again"
ehh lagi hujan aku dibuatnya tauuuu!

dah 3 tahun aku keje kat tempt aku ni
aku rasa, satu pun aku tak pernah terasa hatidgn mereka2 ni (3 profesor Jepun)
walau dorang tak puas hati ke, dorang akan tegur secara veryyyyy polite way! :(
haihhh....walaupun dorang berpangkat profesor, namun aku anggap mereka ni mcm Atuk-Atuk sendiri, yg sgt penyayang
kalau nak ikutkan umur dorang yg masih gigih bekerja walapun dah berumur hampir 70 tahun!
aku tabik spring lah!

Apepon, aku harap sgt dapat jumpa dorang lagi, mungkin bile aku ke negara mereka nanti
siap dah ade invitation dari isteri nya,"please come to our place, for your HONEYMOON maybe?"
hahaha tu yg aku TUNGGU-TUNGGU tu

pesanan buat suami,
marilah kite ke Jepun untuk honeymoon eyh? entah bileeeee la agaknya :P
Hait, dozo :D
arigato gozaimasu
tu je kot yg aku tau

13 Komen:

newlifenewbeginning said...

pegi jepun kene sediakan duit byk..mcm si hanis tu kan..byk gile die spend..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

++ nak ikutttttttttttttt pi jepung gak....lalalala ++

BuTtErFlyInFraMe said...

huisshh syok nyee lah kalau dpt g jepun kan...

Kimi o i Shiteru..(saya sayang kamu) hehee

littlephia said...

kat bukit tinggi boleh dapat percutian ala-ala jepun. hihihihi


:P

anil lutaze said...

jepangg...negara indah....boleh mati kutu kalu dok kt sna x tau ckp jepung...matilahh...

Hantu Ulam said...

Konbanwa..

wah bestnye kalo dpt g jepun...
tp b4 g sane..Selamat Menabung..
eheheh

sabby said...

best nya dpt bos baik macam tu..patutlah sampai boleh nangis..hehehe...

i also nak sgt pergi jepun...kenapalah holiday sentiasa mahal...sgt tak best...

Wanie-san said...

jepun negara yg sgt sopan!!klu g sane k.hanie ckp watashi wa hani desu.anata wa kireina kuni desu ne...hoho

GreenJade said...

mmg amat kesedihan bile boss yg disayangi pegi meniggalkan kite ..

**kalu nxt year akok & abe ipo jd pindah ke tokyo bley la hanie ding2 jika mau becoti2 jepon ek**

[ Hanie ] said...

newlifenewbeginning:
hee memang pun. dgr2 dorang sini cerita pun, brg2 sana berganda2 lebih mahal dari sini...mmg kene cukup and tebal la poket nak pegi sana ;)

yanie:
hehheh mari laa... ;)

alena:
wahh wahhh pandai ckp jepun ni. saya jgk yg beku otak ni nak ckp jepun :D

phia:
ha, penah ke sana dulu. MMg ada pun, tu la, kalau kurang mampu nnt, ke bkt tinggi pon jadila kan ;)

anil:
betul tu. org2 nya yg pandai berbahasa inggeris bukannya takde, tp agak sukar nak cari :)

juju:
hehehe konbanwa
korang ambik bahasa jepun kat mase belajar dulu? dah terel la tu :) yee...menabung sikit2 lama2 jadi bukit :)tp ntah bila

sab:
tu la, angan2 selalu musnah bila pikir sebab mahal hee :D

wanie-san:
ha, sudah..ape maksudnya tu eyh? hehe

kak jade:
ehh nak pindah jepun ke kak jade? Wahhh seronoknya. Harus, sile bwk saya jln2 ke disneylandnya ye..erk, over plak i :P

m@Ri@ said...

penah gak berangan nk p jepun..em mgkin dlm mimpi...huhu..

NURUL said...

boss jepun ke? best gak kalu honeymoon di jepun :)

[ Hanie ] said...

maria:
hahaha samelah kite, blum dpt jadi kenyataan, dlm mimpi je la ye :D

nurul:
hehe takdela bos, tp peringkat atasan la lebih kurang. err tu laaa...tp ntah bile nurul :D